Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (2.77 secunde)
In ultimii ani, agentiile de turism autohtone s-au inmultit ca “ciupercile dupa ploaie“, insa cele mai multe dintre ele practica promovarea ofertelor intr-un mod nu tocmai explicit.
Autoritatea Nationala pentru Turism are alocat pentru acest an un buget de promovare de 134 miliarde lei, cu aproape jumatate mai mic fata de cel din 2004, a declarat intr-o conferinta de presa, Carmen Moraru, director general in ANT.
Circa 60% din agentiile de turism verificate de inspectorii de la Protectia Consumatorului (ANPC), la inceputul lunii aprilie, au incalcat legislatia care le reglementeaza activitatea, ceea ce a dus la aplicarea unor amenzi de sute de milioane de lei noi si la oprirea activitatii unora dintre ele.
De vina par sa fie atat slaba pregatire, cat si dorinta accentuata a craiovenilor de a munci in strainatate. Si Capitala, la randul ei, atrage nenumarati specialisti din turism. ... "Este destul de greu sa gasesti persoana potrivita, mai ales ca sunt putini care au brevet in turism.
Potrivit specialistilor din domeniu, cresterea se inregistreaza in special pe segmentul turism cultural. ... Pe langa aspectul recreativ al calatoriilor, tot mai multi olteni sunt interesati sa viziteze locuri, monumente, muzee si implicit sa-si imbogateasca bagajul de cunostinte.
Romanii care doresc sa beneficieze de un sejur de 6 - 10 zile de refacere si intretinere a sanatatii pot opta pentru oferta Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, care a lansat programele O saptamana de refacere”, Hai la bai!”, Decada balneara” si Wellness balnear”.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Gandul:
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Compania hoteliera Turism Felix, unde SIF Transilvania este actionar majoritar, a cumparat actiuni la toate cele cinci SIF-uri existente pe piata, in valoare de 3,8 milioane de lei.
O parte dintre agentiile de turism mai au locuri pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste. Pentru aceia care au decis sa petreaca Sarbatorile in tara, principalele destinatii sunt muntele si marea, statiunile balneare sau pensiunile agroturistice.
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) solicita pastrarea actualei cote a TVA pentru turism, avertizind ca turoperatorii romani se vad aproape in imposibilitate de a mai aduce turisti straini, iar exportul de servicii turistice, iar exportul de servicii turistice se afla in pragul colapsului.
Minorii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani nu mai au posibilitatea sa plece intr-o tabara educationala din strainatate decat insotiti de un parinte sau de o persoana care sa aiba acordul parintilor.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Celor care au decis sa se intoarca li s-au promis in schimb sase nopti pe litoralul romanesc, iar despagubiri vor primi doar cei care si-au facut asigurari turistice. Turistii ar trebui insa informati cu privire la aceste asigurari inainte sa cumpere pachetul oferit de agentii.
Mai mult de 300 de firme din 20 de tari si-au anuntat participarea la Targul de Turism al Romaniei, care va avea loc la Romexpo, in perioada 29 martie-1 aprilie, potrivit unui comunicat al organizatorilor, citat de Mediafax. ... Targul de Turism al Romaniei va fi structurat pe trei sectiuni.
Pornind de la ideea ca zona Olteniei are potential turistic foarte mare, neexploatat insa, reprezentantii patronatelor au decis sa sprijine acest domeniu.
google-analytics.com