Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (6.94 secunde)
O firma din Arad va exporta in China traverse din lemn pentru calea ferata in valoare de aproximativ 6 milioane de euro, in baza unui acord semnat cu o companie care activeaza in domeniul feroviar.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, sustine ca va retrage fortele armate din Georgia la inceputul acestei saptamani. ... In ciuda promisiunii, oficialitatile georgiene sustin ca armata rusa nu da nici un semn de retragere, ci din contra, isi consolideaza pozitiile.
Din seria dezvaluirilor cotidianului nostru nu putem sa nu aducem in prim-plan editia nr. 997 din data de 24 martie 2005, cand cotidianul "Replica" semnala in premiera un aspect absolut incredibil prin consecintele grave pe care le-ar putea avea:
Vizita prezidentiala nu a rezolvat nicicum gravele probleme economice din zona. ... stramutarea imediata a familiilor din zona de risc sau, in ultima instanta, renuntarea la exploatarea sarii, varianta care ar pune in pericol functionarea platformei industriale unde lucreaza cateva mii de oameni.
Este pentru prima oara din 1994 cand un non-american ocupa fruntea clasamentului miliardarilor. Averile celor 1011 miliardari din lume insumeaza 3600 de miliarde de dolari, ceea ce reprezinta 6% din PIB-ul mondial. ... Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
Cea mai mare scumpire anuntata este cea a gazelor naturale, al caror pret s-a majorat, de la 1 ianuarie, cu aproximativ 17%, ca urmare a cresterii pretului gazului din import, de la 250 de dolari/mia de metri cubi, la 285 de dolari.
Anul viitor ar putea incepe constructia unui pod mixt (pentru trafic rutier si feroviar) care sa lege Calafatul de Vidin.
Anul viitor ar putea incepe constructia unui pod mixt (pentru trafic rutier si feroviar) care sa lege Calafatul de Vidin.
Fata de lucrarea precedenta, noua lucrare face si o analiza a pietelor si a agentilor economici, urmarind evolutia acestora, si comparand-o cu cea din anul 2004.
"Pentru 2012, PDL s-a angajat la un deficit bugetar calculat prin orice metoda (cash sau de angajamente) de 3%, ceea ce presupune, dincolo de reducerea de la 4,4% din PIB in 2011 la 3% in 2012 si disparitia tuturor arieratelor bugetare catre diversi creditori ai administratiei centrale si locale, efort foarte greu suportabil economic si social.
Cand Traian Basescu a dat liber serviciilor secrete la organizarea statului paralel, adica a unei conduceri ilegitime, din umbra, a tarii, nu si-a inchipuit ca atunci cand monstrul va creste se va repezi sa-l devoreze chiar si pe el.
Acestea sunt A5 Invest SRL Caransebes, SC Grup Feroviar Roman SA Bucuresti, Vienna International Holding SRL Bucuresti, Al Arrab Contracting Company Limited - din Arabia Saudita, si Peeker Atomic Energy System INC Lakewood Colorado - din SUA.
din punct de vedere economic, Romania trebuie sa-si propuna ca, folosindu-se de oportunitatile oferite de statutul sau de tara membra a UE, sa reduca decalajele de dezvoltare fata de Occidentul European. ... A) De dezvoltarea infrastructurilor de transport, prin constructia de autostrazi, modernizarea transportului feroviar si rutier existent;
Printre companiile vehiculate se numara si ALSHTOM din Franta - una dintre cele mai puternice din UE, cunoscuta in special ca producator al celebrelor trenuri de mare viteza, TGV. ... Ultima dintre companii este cel mai mare producator feroviar din Franta, constructorul celebrelor trenuri de mare viteza, TGV.
Situatia statiei CFR Petrosani si a altor aproximativ 50 de halte si statii din Regionala CFR Timisoara pare sa scape de sub control, sute de oameni fiind nemultumiti de bezna de pe timpul noptii.
El a declarat, miercuri, la prezentarea raportului de guvernare, ca investitiile pentru dezvoltarea mai multor proiecte, precum coridoarele paneuropene de transport, coridorul IV rutier si feroviar si autostrada Brasov-Oradea (n.r.
Proiectul contine 12 standarde de cost pentru obiective de investitii finantate din fonduri publice din domeniul infrastructurii de transport.
cineva, aflat in Canada la niste cursuri organizate de NATO, pe vremea CDR, a fost intrebat de un canadian, probabil ofiter de informatii, ce stie despre muntele de bani carat din Romania in Canada cu valizele de diferiti indivizi, legati de puternicii zilei.
google-analytics.com