Cautare

4841 de rezultate pentru "accidente 16 10 2010 ronea alexandru" (3.87 secunde)
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
cum a ajuns Alexandru Sassu director la trustul lui Patriciu', pe care il puteti citi in continuare.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. ... Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Joi, 11 mai 2017, la orele 16:00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, vaavea loc lansarea albumului IUBIRE DULCE, NU PLECA!
Potrivit datelor Institutului de Statistica Medicala la nivel international 8-10 la mie dintre nou-nascuti vin pe lume cu malformatii congenitale cardiace. ... Catalin Gabriel Cirstoveanu, sef sectie terapie intensiva neonatala spitalul "Marie Curie", este "ingerul pazitor" al lui Alexandru si a altor copii cu astfel de probleme.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Alexandru Anghel. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.05, G.
Recent, la Casa Universitarilor din Capitala, Alexandru Calmacu a lansat volumul Vise in paragina, o colectie de editoriale in care sunt prezentate si satirizate intamplari inedite inspirate din evolutia societatii romanesti postcomuniste.
de 40.000 de euro si doua microbuze Comisarul-sef Petrisor Alexandru, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Craiova, si subinspectorul Mihai Ardelean, subalternul lui Alexandru in cadrul aceluiasi birou, au intrat in atentia oamenilor legii pe 24 februarie, cand un craiovean a formulat un denunt impotriva celor doi la Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Lucian Dinita, prezent la o conferinta de presa prilejuita de lansarea "Zilei fara accidente rutiere", a spus ca in anii 2009 si 2010 s-a observat o scadere constanta a victimelor decedate in urma accidentelor rutiere, de aproximativ 15%, procent unic in Europa.
"Cei din urma vor fi cei din urma" (scenariul si regia artistica Gavriil Pinte, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune), "D‘ale carnavalului" (adaptarea radiofonica si regia artistica Alexandru Darie, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune).
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
google-analytics.com