Cautare

3704 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan cu un mort" (2.87 secunde)
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi. Andrei Ponta, in varsta de 14 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral si si-a pierdut cunostinta.
Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. Baietelul a fost lovit de un cauciuc si a fost aruncat 20 de metri pe partie. ... Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Nicolae de 30 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Brasoveni, a surprins si accidentat grav pe Z.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, datorita vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Iveco, care se afla parcat regulamentar pe partea dreapta.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. MIHAELA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe sos. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Conducatorul troleibuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Cauza este dezinteresul actualei Puteri de a organiza alegeri partiale in colegiile cu posturi declarate vacante. Iar dezinteresul este cu atat mai mare cu cat nu exista nici o sanctiune pentru nerespectarea legii in cazul organizarii de alegeri parlamentare partiale.
Motivatia infiintarii Comisiei parlamentare de ancheta Propunerea privind infiintarea unei comisii de ancheta se impune datorita impactului pe care l-au avut masurile intempestive anuntate atat de Ministerul Administratiei si Internelor, cat si de Ministerul Finantelor Publice de natura a produce grave perturbari in activitatea acestora, ce pot conduce la un deficit de ordine si siguranta nationala care va afecta direct si nemijlocit siguranta cetateanului si la scaderea capacitatii de colectare a taxelor dand astfel libertate de actiune contribuabililor de rea credinta in eludarea bugetului de stat.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. ... Pensia sociala minima, de 350 lei, ar urma sa fie majorata cu rata inflatiei.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
O tanara gravida sta de vineri in spital, cu fatul mort in pantece. ... Cateva ore mai tarziu, un alt medic a anuntat familia tinerei ca fatul e mort.
Unul avea urme de sange 6 caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat, luni, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
"Veniti, toti cei care ma iubiti, si ma sarutati cu saruta­rea ce mai de pe urma, ca de acum nu voi mai umbla, nici nu voi mai vorbi cu voi!" Si doua dintre stihiile cantate adreseaza o che­mare asemanatoare:
Megalomanie (trimitea scrisori cu textul: Peste doua luni voi deveni primul om de pe pamant, a cerut scoaterea de pe pereti a tablourilor, deoarece apartamentul sau e un templu), tulburari de constiinta (imbratiseaza un cal in centrul orasului, incurcand circulatia) , dureri severe de cap;
Top decese ciudate Moartea este un subiect tabu in zilele noastre. ... Moartea nu este nici un inceput al unei vieti noi, necunoscute.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Omul acela, chiar si mort, are un puternic efect asupra mea. La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Vreau sa vad ultima imagine inregistrata cu el.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
google-analytics.com