Cautare

4845 de rezultate pentru "accident rutier in 16 01 2010 botosani" (4.61 secunde)
Codul rutier s-a modificat din nou. Nu substantial, dar oricum, schimbarile sunt demne de luat in seama.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Reprezentantii PNL si PD ar fi contactat unul sau mai multi consilieri judeteni PSD pentru a-i convinge sa sustina o initiativa in cadrul CJ de schimbare a actualului presedinte.
Consilierii liberali si democrati au incercat sa tina ieri o sedinta extraordinara de Consiliul Judetean (CJ) si sa modifice in parte bugetul propriu al judetului.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Oricum nu este nici un viitor in PNL daca se intimpla aceasta treaba.
Anchetat in legatura cu mai multe afaceri dubioase, inclusiv de procurorii anticoruptie, controversatul afacerist Constantin Cuciureanu a trecut la contratac.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
Mariustuca.ro / La Botosani, o femeie a nascut un copil de 5.145 de grame (Autoare:
acordarea tichetelor de masa in conformitate cu numarul zilelor lucrate si conditii de munca decente, a declarat Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, cel mai mare sindicat din CFR, care cuprinde si casieri, impiegati, schimbatori de macaze si alte categorii de personal fara de care circulatia pe Calea Ferata nu poate fi in siguranta.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu (foto), alaturi de parlamentarii PSD, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi, 10 consilieri judeteni ai PSD si 2 consilieri judeteni ai PRM, dar si 20 de primari PSD au contestat bugetul judetului Botosani pe 2011.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Un barbat este unic in judetul Botosani, pentru ca este singura persoana in viata nascuta de Ziua Nationala a Romaniei.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. De-a lungul actualului meu mandat, am depus numeroase diligente, prin mijloacele specifice activitatii de parlamentar, ca salariile din asistenta sociala sa fie majorate, sa indreptam inechitatea sociala in care acest segment al bugetarilor era prins ca intr-o adevarata menghina.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
La Botosani, surpriza a venit pentru ambele forte politice, Alianta si Uniunea, in sensul ca primii au pierdut mai mult decit au sperat iar ceilalti au dobindit diferenta. ... Ori la Botosani inca nu a fost identificat macar un corupt adevarat, pe care acestia sa il arate cu degetul.
Insa interesant in toata cursa asta este declaratia deputatului liberal Cimpanu, care spune ca producatorii de alcool din judet au adunat 100.000 de euro ca sa ii dea la prefect sau la sefii liberali, aici nu am inteles prea bine.
google-analytics.com