Cautare

4621 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 ccccu un logan van" (2.65 secunde)
Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy (foto), a declarat, la Bucuresti, ca este "impresionat" de rezultatele Romaniei in ceea ce priveste respectarea conditiilor tehnice pentru aderarea la Schengen, iar acest dosar va fi rediscutat "curand" in cadrul Consiliului.
3 ani nu ati facut nimic pentru cerintele MCV Trei ani a avut Romania la dispozitie pentru a implementa angajamentele si realiza progresele necesare in justitie, prevazute de MCV, dar a preferat sa-i piarda si sa demareze actiuni in acest sens abia in ultimul an, a acuzat Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Tanya Van Gool, pasivitatea autoritatilor romane in domeniu.
Presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UNPR), Ilie Van, ne-a declarat ieri ca asa se intampla in perioada rece a anului, scade productia si, implicit, pretul oualor creste.
Reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UNPR) sunt insa optimisti si spun ca preturile la carnea de pasare vor scadea "intr-un viitor apropiat".
Desi nu a declarat ca vor creste preturile, acest lucru urmand sa fie determinat de un dezechilibru dintre cerere si oferta, presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van, a precizat ca preturile din Romania sunt sub cele practicate in Uniunea Europeana.
Desi saptamana aceasta producatorii au scazut pretul la carnea de pasare si la oua cu aproximativ 5%, comerciantii acestor produselor nu vor schimba preturile, este de parere presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van, citat de NewsIn.
Evz.ro informeaza ca presedintele Raiffeisen Bank din Romania, Steven van Groningen, e unul dintre maratonistii VIP din acest an la Bucharest City Marathon. ... Steven van Groningen nu este strain de sport.
Final de partida, Andorra - Romania 0-4 * Olanda - Ungaria 8-1 (a punctat Arjen Robben) 90‘ Martinez a primit cartonasul galben S-au aratat patru minute de prelungire * Olanda - Ungaria 7-1 (a marcat Rafael van der Vaart) 88‘ Gicu Grozav dribleaza doi adversari, dar suteaza in portarul gazdelor - ocazie imensa pentru Romania 85‘ Torje centreaza dintr-o lovitura libera, iar Lazar inscrie cu capul.
In anul 1985 Valeria Racila s-a casatorit cu juristul olandez Steven van Groningen. ... In 2001 familia van Groningen s-a stabilit in Romania. ... 74 kg Cu prilejul conferintei de presa legata de Bucharest Marathon ce are loc in acest week-end la Bucuresti, Valeria van Groningen ne-a raspuns la cateva intrebari.
Sam Van Aken, un artist si, in acelasi timp, om de stiinta american, de la Universitatea din Syracuse (New York), a creat pomi fructiferi care produc o multitudine de soiuri de fructe cu samburi - caise, cirese, piersici, prune, nectarine sau migdale.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism.
Niculae de 43 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia Logan pe sos. ... Cand a ajuns pe Pasarela Otopeni, datorita carosabiului acoperit cu mazga, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Passat, condus de B.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: un unchi, bunica miresei si un alt nuntas.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
google-analytics.com