Cautare

1331 de rezultate pentru "accident in mehedinti" (3.50 secunde)
Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Mehedinti s-au imbogatit astazi cu sase absolventi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica"
Planul Antonescu-Frunzaverde de anihilare a PDL continua cu racolarea lui Mihai Stanisoara Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL, un al doilea prim-vicepresedinte PDL, baronul de Mehedinti Mihai Stanisoara, si-a anuntat ieri trecerea la partidul condus de Crin Antonescu.
O societate din Mehedinti livreaza materie prima pentru finisajele de lux folosite de Mercedes, Ford sau Crysler.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
În primele zece luni ale anului trecut, in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, balanta comerciala a inregistrat un excedent in valoare de peste 961 de milioane de euro.
Peste doua saptamani, celor aproape 600 de angajati li se vor desface contractele de munca si vor intra in somaj.
In topul celor mai bogati 300 de romani, intocmit in 2009 de revista Capital, au fost inclusi, ca si anii trecuti, 13 intreprinzatori cu averi estimate la 533 - 584 de milioane de euro, in scadere cu peste 2-11% fata de anul trecut.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012. ... Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus.
"In cadrul actiunii 'SILOZUL', oamenii legii i-au oprit in trafic, pe raza comunei Simian, pe I. ... Danut, de 22 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, in timp ce transportau cu doua autoutilitare produse de panificatie.
S-au auzit focuri de arma noaptea trecuta in comuna Simian din judetul Mehedinti. Politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga un foc de arma pentru retinerea unui barbat care pescuia pe Dunare in perioada de prohibitie a pestelui.
Ei aveau asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic Patru tineri din Mehedinti vor fi prezentanti astazi Par­chetului de pe langa Judecatoria Orsova cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, dupa ce duminica, in ziua alegerilor locale, au fost depistati avand asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic in schimbul acordarii votului.
Descindere ieri-dimineata in Drobeta Turnu Severin, unde cadre specializate de la SCCO Mehedinti si DPIR au perchezitionat simultan patru locatii pentru identificarea a 12 persoane, suspectate ca se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia in Franta. In sprijinul anchetatorilor romani au venit si ofiteri din Paris.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
google-analytics.com