Cautare

5563 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tjiu la spitalu tudor" (3.19 secunde)
Corneliu Vadim Tudor a declarat ca PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale. ... Tudor a precizat ca PRM va colabora cu PSD pentru suspendarea din functie si "anchetarea penala" a lui Traian Basescu.
Liderul Partidului Romania Mare, senatorul Corneliu Vadim Tudor a anuntat, vineri, ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru ca i-a retras Ordinul Steaua Romaniei.
Atitudinea ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, este degradanta, a spus, ieri, presedintele Traian Basescu despre modul in care a primit ministrul decizia DNA de a cere avizul Presedintiei pentru inceperea urmarii penale in cazul sau. Declaratia sefului statului a fost facuta la finalul sedintei CSAT.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Trecerea primarilor de la alte partide la PSD poate parea problematica din punctul de vedere al legii migratiei politice, insa chichite legislative exista fara doar si poate.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu".
Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat aplicarea decretului prin care presedintele Traian Basescu a retras in data de 24 mai 2007 liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ordinul "Steaua Romaniei" in grad de cavaler, distinctie ce ii fusese acordata lui CV Tudor de fostul presedinte Ion Iliescu.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, solicitarea adresata instantei de devansare pentru luna octombrie a termenului in procesul in care PRM cere anularea HG de delimitare a colegiilor, care a fost stabilit pentru 11 noiembrie.
Joi seara, la orele 18,00, la sediul PRM a avut loc o intrevedere de "protocol zero" intre Adriean Videanu, din partea PD-L, si Corneliu Vadim Tudor, discutiile fiind derulate la solicitarea expresa a democrat-liberalilor, din ordinul direct al lui Traian Basescu.
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Basescu de la dezbaterea de vineri seara, desfasurata la Palatul Parlamentului. ... Nu am vazut un om care joaca la totul sau nimic", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.
'O autentica lovitura de teatru se coace in zilele urmatoare pe scena politica, impactul fiind deosebit in special la nivelul aranjamentelor la primaria capitalei:
Vadim Tudor, un clovn; ... la pamant, dar nu moarta", descrie evolutia partidelor extremiste din Romania. ... Potrivit Hotnews, oficialii americani scriu despre presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor ca "tinerii ultraconservatori il considera un clovn".
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Liderul grupului PP-DD din Senat spera ca Tudor Barbu sa nu plece din partid Liderul grupului PP-DD din Senat, Haralambie Vochitoiu, a confirmat luni ca senatorul Tudor Barbu ar vrea sa plece din partid, dar spera ca acest lucru sa nu se intample.
Directorul general Vasile Salapa si adjunctul acestuia, Tudor Ciurezu, au fost schimbati din functii de actionari. Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
Munceste in medie 12 ore pe zi, dar o face cu placere. ... 22, Mihai Tudor a ajuns la 46 de ani directorul general al IBM Romania dupa ani de studii aprofundate si munca pe branci.
Incepand din prima jumatate a anului trecut, oltenii se pot lauda cu 12 produse atestate ca fiind traditionale.
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare. Ea a precizat ca avocatul sau a depus dosarul la Judecatoria Sectorului 5 impotriva liderului PRM, "care va fi citat in calitate de parat".
COTIDIANUL - Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
google-analytics.com