Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (1.98 secunde)
"Prin prezenta va facem cunoscut faptul ca la Prefectura Dolj au fost depuse si inregistrate doua contestatii de la societatile SC EUROPAPER SA si SC SHOPING MARKET SRL cu privire la rezultatul evaluarii ofertelor privind atribuirea contractului de achizitie publica pentru tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile generale din 28 noiembrie, in conformitate cu prevederile OUG nr.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
In saptamina care urmeaza, tinerii umanisti vor sa organizeze mai multe actiuni de strada, printre care se numara si organizarea in data de 28 aprilie a Zilei Tineretului si impartirea de felicitari tuturor galatenilor cu ocazia apropierii sarbatorilor pascale.
La primul tur de scrutin al alegerilor parlamentare si prezidentiale, din 28 noiembrie, Pintea a votat in locul a cinci persoane care erau plecate la munca in strainatate.
El a precizat ca s-au estimat 128 de mii de notificari pentru despagubiri, dintre care 50 de mii vor fi restituiri in natura, 50 de mii despagubiri prin Fondul de proprietari si 28 de mii de respingeri.
Perioada propusa pentru derularea programului este fie 21-23, fie 28-30 iunie, avand in vedere vacanta parlamentara si data inceperii mandatului de observator, respectiv 5 septembrie.
Evenimentul va avea loc la Parlamentul Romaniei in perioada 28-30 iunie, data pana la care partidele trebuie sa faca nominalizarile.
Dar, la 28 februarie, Partidul Crestin Democrat (PCD) si Partidul Blocului National Democrat (PBND) au solicitat aceluiasi tribunal inregistrarea aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat.
Partidele trebuie sa-si nominalizeze cat mai curand reprezentantii ce vor fi observatori, fiindca in perioada 28-30 iunie va avea loc in Parlamentul Romaniei o prima practica asupra procedurilor parlamentare europene, sustinuta de catre parlamentari din Marea Britanie, Franta si Germania, pentru cei 35 de parlamentari care vor pleca incepand cu 5 septembrie ca observatori la Parlamentul European.
“In 27 si 28 iunie voi fi la Bruxelles, unde va avea loc Biroul Politic al PPE, pentru a remite scrisorile de intentie pentru a deveni membri in PPE“, a precizat vicepresedintele PD.
Biroul Politic al PPE, desfasurat la 27 si 28 iunie la Bruxelles, a decis sa accepte cererea conservatorilor de afiliere la aceasta formatiune. ... Marea Britanie se situeaza pe locul al doilea in acest clasament, cu 28 de membri.
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
El a amintit doar ca rezultatele ultimelor sondaje "dadeau ca invingatoare Alianta, la o distanta de 28-30 de de procente".
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj.
28/2005 a Guvernului privind conditiile de calatorie in strainatate a creat tensiuni la frontiera. Kerekes a spus ca OUG 28 a nemultumit populatia Romaniei, in special persoanele care au rude in strainatate.
Presedintele Traian Basescu se mentine in topul intentiei de vot a romanilor, cu 49,46% din optiunile exprimate, fiind urmat la mare distanta de Adrian Nastase (28%) si de Corneliu Vadim Tudor (9,55%).
Raportul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale (ASG) constata - cu prilejul „Zilei internationale a dreptului de a sti“, care se sarbatoreste la 28 septembrie - ca respectarea principiului transparentei in Romania este inca marcata de opacitate institutionala reziduala si de pasivism civic.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Sau cel putin asa a sustinut Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 28 septembrie a.c.
google-analytics.com