Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (8.05 secunde)
Instalatii clandestine pentru imbutelierea bauturilor spirtoase, peste trei tone de bauturi alcoolice si tigari de contrabanda. Asta au descoperit ieri politistii botosaneni in urma a 26 de perchezitii si controale efectuate la peste 20 de firme si persoane.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Doi ofiteri de politie au fost prinsi in flagrant, marti, in timp ce primeau dobanda unui imprumut dat cu camata de la un craiovean pe care il mai "usurasera"
S-a descurcat bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Iliescu, despre Ponta:
Am realizat o scurta monitorizare a presiunilor si atacurilor lansate de Traian Basescu asupra judecatorilor si procurorilor, asupra justitiei in general ca si componenta a democratiei.
Cele 457 de perchezitii de ieri, din toata tara la care au participat in jur de 10% din agentii structurilor statului s-au lasat cu 154 de retineri, 36 de persoane plasate sub control judiciar si alti doi indivizi predati in baza unor mandate europene de arestare.Mai mult, politistii au confiscat 30 de kilograme de cannabis, peste cinci sute de mii de euro si peste patru sute de mii de lei, dar si 60 de drone.
Constiinta unui Liberal de Stanga: ... Am fost un adversar al DNA inca de pe vremea in care se numea PNA. Motivul este simplu, si nu trebuie sa fii un geniu in materie de drept, ca sa intelegi de ce:
Rascoala procurorilor (Autor: Cornel NISTORESCU) Revolta procurorilor se extinde inexplicabil. ... Si daca PNL-ul este atit de impiedicat, sa puna ei umarul sa dea jos guvernul PSD-ALDE. ... De la ordonanta 7 au sarit la repatriere aurului, de la aur la energie si la impozitarea ROBOR, o incoerenta de soricel speriat.
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
Procurorii DNA cer Parlamentului declansarea procedurilor pentru urmarirea penala fata de Laszlo Borbely Procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de deputatul Laszlo Borbely, ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.
Liderul democratilor este acuzat de Funar ca sfideaza Constitutia si incalca principiul separatiei puterilor in stat.
Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... - Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
Relatiile publice (RP sau PR), marketingul si publicitatea sunt domenii care le fac cu ochiul multor tineri in ziua de azi. Unul dintre motive este si faptul ca, in cele mai multe cazuri, salariul este destul de atragator, iar de monotonie nici nu poate fi vorba.
Atunci cand vrei sa-ti mentii sau imbunatatesti starea de sanatate fizica si psihica, sa combati obezitatea si sa faci profilaxia diabetului sau afectiunilor cardio vasculare este bine sa profiți la maximum de sporturile de iarna, sustine dr.
Andrew si Tristan Tate si-au pierdut temporar libertatea, insa isi pot pierde inclusiv averea din Romania. Fratii Tate vor ajunge in aceasta dimineata la DIICOT pentru a li se aduce la cunostinta noi sechestre pe numele lor, de aceasta data pe criptomonedele celor doi..
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
DIICOT a trimis in judecata pentru spalare de bani si alte infractiuni economice cinci persoane acuzate ca au incasat ilegal TVA din exportul fictiv de masti de gaze, prejudiciul estimat fiind de peste 165 de miliarde de lei vechi.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
google-analytics.com