Cautare

70436 de rezultate pentru "un" (1.64 secunde)
Atat PUR, cat si UDMR supraliciteaza pentru a fi sigure ca, pana la urma, vor avea cel putin cate trei ministri in Cabinet si cate un vicepremier.
István si Ovidiu Silaghi de presedintele BEC nr.32, Remus Nemes, care le-a urat succes in activitatea din urmatorii patru ani si i-a invitat pe toti la un pahar de sampanie.
in compozitie mai intra un ingredient - PUR - rar pomenit in prezent, dar esential datorita celor 30 de mandate parlamentare detinute in noul legislativ.
Umanistul s-a aratat incantat de faptul ca principalul obiectiv al partidului a fost atins, si anume acela ca PUR Constanta sa aiba un reprezentant in Parlament.
Prevederile Conventiei de la Viena, care au permis autoritatilor americane sa actioneze astfel, ne indreptatesc sa cerem ridicarea imunitatii in cazul lui Robert Cristopher, astfel incat acesta sa raspunda in fata justitiei in Romania, se arata in scrisoarea premierului roman, care il asigura pe George Bush ca justitia romana ii va garanta un tratament legal si corect cetateanului american.
Guvernul Romaniei constata cu ingrijorare ca, fara a avea nici o dovada, anumiti reprezentanti ai PNL si PD continua sa transmita in presa nationala si internationala mesaje despre o presupusa fraudare a alegerilor din Romania, afirma purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe, intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
Ministrul de Externe Mircea Geoana, care participa la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic ce se desfasoara la Bruxelles, s-a intalnit ieri cu noul comisar pentru extindere, Ollie Rehn.
Conform lui Asselborn, un punct important care a ridicat semne de intrebare a fost desfasurarea alegerilor. El a spus ca a discutat problema cu seful misiunii OSCE acreditata in Romania, Stephen Nash, care l-a asigurat ca au fost corecte.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
“Informatiile referitoare la un prezumtiv Guvern PRM - PNL-PD sunt integral false.
Presedintele executiv al UDMR Targu Secuiesc, Molnar Endre, condu-catorul Biroului Legii Statutului Maghiarilor din municipiu, a declarat ca oamenii sunt indignati de rezultatul referendumului din Ungaria. Dublul referendum desfasurat duminica in Ungaria a reprezentat un insucces din cauza nivelului scazut de participare.
Mai mult, umanistii sibieni au lansat un apel catre locuitori, sa nu ii suspecteze si pe ei de frauda electorala, alaturi de PSD:
“Ganditi-va la un singur aspect: spre deosebire de protocolul dintre PNL si PD, pactul tehnic existent intre PSD si PUR expira la 13 decembrie 2004.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR. ... A fost numai un semnal de imagine cu ce mergem inainte, dar, altminteri, este si un element rational.
Cu toate ca legea privind Politia comunitara a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial de mai bine de doua luni, infiintarea acestei structuri este inca incerta.
Potrivit Ordinului Ministrului Transporturilor nr.2232/6.12.2004, o parte din actiunile Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA vor fi cedate incepand cu anul viitor administratiei locale, respectiv Primariei si Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN APMC.
Totodata, fac un apel si la ceilalti parlamentari constanteni, sa faca abstractie de apartenenta politica si sa ne unim eforturile pentru o mai buna reprezentare a constantenilor”, ne-a declarat Gelil Eserghep.
Procurorul Marius Iancu a afirmat ca una dintre principalele modalitati flosite de Kovacs pentru inselarea amatorilor de vize SUA a fost promisiunea de includere a lor intr-o misiune economica a Camerei de comert pe care o conduce, fapt care nu numai ca i-ar face imediat posesori ai mult visatelor vize, ci i-ar scapa si de un temut interviu cu autoritatile ambasadei SUA de la Bucuresti, "proba eliminatorie” in demersul de obtinere a vizei pe cai legale.
Adrian Nastase a declarat ca PSD si aceste formatiuni vor forma un “front de sustinere“ pentru actiunea politica viitoare, aratand ca este momentul unei decizii de polarizare.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
google-analytics.com