Cautare

70430 de rezultate pentru "un" (1.20 secunde)
Referindu-se la semnalul politic al declaratiei liderului liberal, care a servit practic gratuit pesedistilor o tema de atac, Nastase a apreciat ca acest anunt este menit sa mobilizeze electoratul pentru sustinerea lui Traian Basescu, dar ca ramane de vazut daca este vorba despre o strategie de perspectiva sau despre “un proiect de conjunctura“ pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. ... Fata de anul 2000, PSD^PUR, care si atunci au candidat impreuna formind alaturi de fostul PSDR, Polul Social Democrat, a pierdut un mandat de deputat.
Nimic, nici macar interpretarile legilor si Constitutiei dupa cum vor muschii unuia sau altuia, n-ar putea declara din nou valid un vot odata anulat.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Pentru Senat, UDMR a cules 51.765 de voturi - 34,73%, UN PSD+ PUR 44.084 voturi- 29,57%, Alianta D.A.
De asemenea, el a spus ca imediat dupa alegeri l-a sunat si l-a felicitat pe liderul UDMR, Marko Bela, pentru scorul obtinut in alegeri, insa nu au fost demarate nici un fel de negocieri pentru formarea unui eventual Guvern.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Rezultatele alegerilor pentru Senat arata ca UN PSD+PUR a obtinut - 37,13%, Alianta D.A. ... Lupta pentru Camera Deputatilor a fost castigata tot de UN PSD+PUR, care a obtinut 36,61% din voturile valabil exprimate.
pentru Senat au primit 46,84% din voturi, fiind urmati de cei ai UN PSD+PUR, cu 30,17%. ... - 47,55%, cei ai UN PSD+PUR obtinand doar 29,76%.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
O alta intrebare ridicata de APD este de ce BEC nu a furnizat informatii publicului si nu a postat pe un site un comunicat in care sa explice diferenta care a facut obiectul suspiciunilor, in afara raspunsului la contestatia Aliantei PNL-PD.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Stoica sustine, in continuare, fuziunea Fostul lider al PNL sustine, in continuare, proiectul sau de fuziune dintre PNL si PD, lansat in vara, pentru a se forma un sistem politic bipolar.
“Traian Basescu va trebui sa explice de ce doreste cu tot dinadinsul sa impuna ideea ca in Romania ar functiona un scenariu ucrainean sau sarbesc“, a afirmat Adrian Nastase.
Chiar daca recunoaste ca neprezentarea lui Basescu in turul doi al alegerilor ii va folosi lui Adrian Nastase, liderul PRM considera ca astfel Nastase ar fi un presedinte ilegitim si se va ajunge la alegeri anticipate.
De aici un sir intreg de inadvertente, de unde s-a tras concluzia ca alegerile au fost fraudate. Ceea ce ramane inca un mister este cum de reprezentantii Aliantei in sectiile de votare nu au vazut de la inceput aceste erori si si-au pus semnatura pe astfel de procese-verbale.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a finalizat ieri centralizarea datelor primite de la toate cele 403 sectii de votare din judet si, conform calculelor efectuate atit la nivel national cit si local, Uniunea PSD^PUR a obtinut, fara sa se apeleze la redistribuire, un senator si patru deputati, Alianta D.A.
Pe de alta parte, PRM avertizeaza ca o asemenea coabitare guvernamentala nu poate reprezenta decat un pericol pentru Romania. Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replica” un interviu.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
google-analytics.com