Cautare

70436 de rezultate pentru "un" (2.06 secunde)
Poate ca e un semnal al Aliantei fata de sustinatorii PRM si cred ca e de datoria PNL-PD sa clarifice acest aspecta€œ, a declarat Nastase.
Mai mult, Constitutia nu mentioneaza nicaieri ca partidul cu cel mai bun scor ar fi indreptatit sa numeasca premierul, prin urmare este vorba de o mana in care orice jucator poate plasa - iar cu un Traian Basescu ajuns seful statului ne putem astepta la orice, de la "pe de trei” pana la cacealmale.
Dupa ce au hotarat sa poarte negocieri numai cu Uniunea Nationala PSD+PUR pentru participare la guvernare, liderii UDMR intentioneaza sa ceara partenerilor de dialog un post de vicepremier si doua sau trei ministere.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca rezultatele referendumului din Ungaria referitor la acordarea dublei cetatenii arata ca maghiarii din Transilvania pot miza doar pe puterile proprii.
“Dictionarul membrilor CC al PCR - 1945-1989“, “Documente din dosarele secrete ale generalului Nicolae Radescu“, ambele elaborate de un colectiv de tineri istorici, si “Aurel Decei sau destinul disperarii“, scrisa de Ioan Opris.
El a precizat ca vizita sa la Senat are si scopul de a-l felicita pe presedintele acestei Camere, Nicolae Vacaroiu, caruia i-a adus un tablou reprezentand un buchet de flori.
Important este ca, in primul rand, sa ne intelegem si, la un moment dat, aceasta logodna sa se concretizeze in casatorie“, a afirmat ea.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a pledat ieri pentru un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, nu pe criterii etnice, raspunzand astfel acuzatiei lui Basescu privind o asa-zisa intelegere cu UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
Se pare ca prim-procurorul Deliorga a fost unul dintre cei mai indragiti candidati la functia de magistrat in Consiliul Suprem al Magistraturii, dat fiind faptul ca si in alegerile locale a obtinut 20 de voturi din totalul de 26, contracandidatul sau Paul Vizireanu reusind contraperformanta de a obtine numai 5 voturi, un sufragiu fiind anulat.
Deocamdata, se stie ca UDMR s-a invartit deja de un post de prima mana, respectiv unul din locurile de vice-premier, livrat special pe numele lui Marko Bela. ... In plus, vehicularea publica a numelui lui Geoana ar putea avea un caracter pur electoral, cu termenul de expirare fixat deja;
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Parlamentul European va dezbate la 15 decembrie raportul realizat de Pierre Moscovici privind progresele realizate de Romania, se arata intr-un comunicat publicat ieri pe site-ul Parlamentului European.
Liderii AP continua sa creada cu incapatanare ca vor juca un rol important in politica romaneasca, desi perspectivele sunt sumbre in aceasta privinta.
Semnalele lansate de Traian Basescu saptamana trecuta in directia umanistilor, pentru ca acestia sa se dezica de PSD si sa ajute Alianta PNL-PD sa aiba majoritatea parlamentara, nu au avut succes, PUR respingand oferta liberalo-democrata.
Suntem convinsi ca dumnealui, ca om politic, nu mai are nici un fel de suport in judetul Suceava“, a mai spus Uricec.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Atat PUR, cat si UDMR supraliciteaza pentru a fi sigure ca, pana la urma, vor avea cel putin cate trei ministri in Cabinet si cate un vicepremier.
google-analytics.com