Cautare

70436 de rezultate pentru "un" (2.50 secunde)
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie.
Presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman a afirmat ca Emil Constantinescu nu mai are nici un viitor in politica, in timp ce despre culoarul crestin-democrat si-a exprimat indoiala ca va avea un viitor in Romania.
Purtatoarea de cuvant pentru extindere a Comisiei Europene, Krisztina Nagy, a declarat ca alegerile din Romania par sa se fi desfasurat in ordine.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
UN PSD+PUR a obtinut 39,7% din mandatele de deputat si 41,6% din cele de la Senat, in timp ce Alianta D.A. ... Practic, UN PSD+PUR va avea 132 de deputati, Alianta D.A. ... UN PSD+PUR va avea 57 de senatori, Alianta D.A.
UN PSD+PUR isi poate asigura majoritatea parlamentara contand in continuare pe sprijinul UDMR si atragand voturile celorlalte 18 minoritati. ... UN PSD+PUR are distribuite 189 de mandate de parlamentari.
Mona Musca reclama faptul ca intr-un interval atat de scurt este practic imposibil sa fie adunate dovezi solide ale unei fraude.
Palatul Cotroceni nu este insa un loc prielnic pentru dreapta, poate si pentru ca, atat cat a stat aici, nu s-a ingrijit sa reconstruiasca biserica daramata de Ceausescu. Palatul Cotroceni se pregateste pentru a primi un nou locatar.
Gusa a declarat ca ADA nu a primit inca un raspuns documentat de la BEC in ceea ce priveste cererile de suspendare a numararii voturilor, de atribuire a mandatelor parlamentare si de verificare a probelor video referitoare la actiunea "Autobuzul ".
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
Astfel, Alianta "D.A.” PNL - PD se poate lauda ca a "scos” doi senatori si patru deputati, Uniunea Nationala PSD+PUR - un singur senator si patru deputati, iar PRM - cate un reprezentant pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Chestionat pe tema, Adrian Nastase a spus un "Nu” raspicat in ceea ce-i priveste pe maghiarii din Romania.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
Potrivit premierului, este anormal faptul ca atat Uniunea Nationala PSD+PUR, cat si Alianta PNL-PD si PRM au obtinut la redistribuirea voturilor aproximativ acelasi numar de locuri in Senat, in conditiile in care PSD+PUR a castigat prin vot direct 37 de locuri si alte 20 la redistribuire, iar PRM a castigat un singur loc prin vot direct si inca 20 prin redistribuire.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a fost obligat sa ameninte cu demisia pentru a elimina un prim vot favorabil unei colaborari cu PSD in Delegatia Permanenta a partidului.
Scapati de grija alegerilor parlamentare, sefii Consiliului Judetean (CJ) au plecat in strainatate. Vicepresedintele Dorin Ciustea se afla in Marea Britanie, la Inverness, unde participa la o intilnire pe probleme sociale legata de o finantare PHARE.
Mai mult, fostul prim-vicepresedinte PNL l-a catalogat pe Puiu Hasotti drept "un personaj care nu face decat sa strice lucrurile si care este preocupat sa imparta puterea, dupa bunul plac, in organizatie”.
Divergentele de opinii inregistrate in tabara liberala nu sunt in nici un caz noi, stiut fiind ca Dinu Patriciu si amicii sai nu au agreat alianta cu PD si s-au opus desemnarii lui Basescu drept candidat al Aliantei.
Consecvent pozitiei adoptate ulterior scutinului din 28 noiembrie, PRM acuza in continuare fraudarea masiva a alegerilor de catre PRM si cere comunitatii internationale "sa izoleze si sa sanctioneze regimul Iliescu-Nastase”, despre care afirma ca "lasat de capul lui, si-a creat si perfectionat un mecanism sinistru de furt care actioneaza pe toate palierele vietii politice si social-economice a Romaniei”.
Umanistii mizeaza in continuare pe protocolul de colaborare electorala cu PSD, in cadrul Uniunii Nationale PSD+PUR, protocol care vizeaza castigarea alegerilor parlamentare de catre UN PSD+PUR, castigarea alegerilor prezidentiale de catre candidatul Uniunii, Adrian Nastase, si formarea noului guvern.
google-analytics.com