Cautare

70436 de rezultate pentru "un" (1.42 secunde)
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Cred ca a fost un efort comun al tuturor - Legislativ, Executiv, institutii ale statului, forte politice, societate civila.
Confruntarea dintre cei doi candidati la Presedintie a starnit, cum era de asteptat, un interes enorm. Dand crezare cifrelor prezentate de postul public de televiziune, emisiunea in cauza a fost urmarita de peste un milion si jumatate de romani.
Dupa aceea fac un raport care va fi analizat la nivelul asociatiei si pe care apoi il trimitem la Bucuresti ", afirma Vasile Rudai, monitor local pentru drepturile omului al asociatiei. ... Acestia nu vor primi nici un ban pentru munca depusa duminica.
Vizibil crispati la inceput, cei doi candidati si-au venit treptat in fire, ba chiar au reusit si cateva figuri libere nesanctionate de un moderator complet timorat de frica de a nu face cumva un pas gresit.
Totusi, Ciocan a aratat ca la Botiz a fost inregistrat un incident in care persoane care vorbeau limba maghiara au imprastiat fluturasi electorali cu un continut jignitor la adresa candidatului PSD+PUR, insa reprezentantii UDMR au luat imediat pozitie fata de acestia deplasindu-se la fata locului.
Intr-un alt sondaj, efectuat de INSOMAR, cei doi candidati au obtinut acelasi scor, respectiv fiecare cite 50% din voturile exprimate.
Altii spun ca achitarea ajutoarelor inainte de alegeri reprezinta un indemn de a vota candidatul formatiunii de guvernamint. ... In unele cazuri ajutoarele sociale depasesc salariile celor care au un loc de munca stabil ", a declarat un localnic.
De altfel, cu doar o ora inainte de inchiderea urnelor, prognoza CURS il dadea, pentru prima oara in cursul zilei, pe Traian Basescu in frunte, cu un scor de 51 la 48.
Intre timp insa, a mers la vot, ca un "cetatean model”, si a votat "asa cum trebuia”. Reporter:
Aproape doua treimi dintre satmarenii care s-au prezentat ieri la urn au votat cu Adrian Nastase.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
El a adaugat ca Nastase este “un om politic cu experienta indelungata, este presedintele partidului, e inca premier, a avut Guvernul cu cele mai substantiale rezultate de pana acum“.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Bucurestenii vor mai vota o data in scurta vreme, pentru a-si alege un nou primar general, in locul lui Traian Basescu, care va fi presedintele Romaniei. ... El vrea un candidat democrat, care ar urma sa fie ales intre Adriean Videanu si Cozmin Gusa.
Teoretic Cozmanca a ocupat functia de secretar general al PSD dupa mazilirea lui Cozmin Gusa, insa, pentru a-i da un plus de autoritate, a fost declarat presedinte executiv.
Dintre mandatele UN PSD+PUR, 29 revin umanistilor. ... Ieri, un comunicat de presa al PUR dadea de inteles ca acest partid ar putea renunta la intelegerea cu PSD, care a durat doar pana dupa alegeri, cand aceasta formatiune s-a vazut intrata in Parlament.
Concret, in timp ce liderii PUR rup colaborarea cu PSD - considerata strict electorala - si se declara gata de un nou mariaj, cei ai UDMR sustin sus si tare ca au vorbit ceva cu PSD, dar nu s-a stabilit nimic (asta in conditiile in care deja capatasera un post de vice-premier si se lacomeau la cateva dintre cele mai importante portofolii - invatamant, administratie si interne, economice).
Prioritatea prioritatilor este formarea unei majoritati parlamentare Integrarea in Uniunea Europeana este o obligatie extrem de mare si de dificila, care nu poate fi realizata decat de un guvern cu o puternica sustinere parlamentara, a declarat ieri Traian Basescu, castigatorul alegerilor prezidentiale.
google-analytics.com