Partidul Romania Mare sustine ca a decis ca in aceasta etapa a procesului electoral sa nu angajeze nici o colaborare politica si neaga in mod “categoric“ existenta unor negocieri in vederea asigurarii prezentei la guvernare.
“Informatiile referitoare la un prezumtiv Guvern PRM - PNL-PD sunt integral false. Cei care lanseaza aceste zvonuri incearca sa manipuleze, deopotriva, opinia publica, mass-media si clasa politica romaneasca. Desi pare greu de crezut intr-o societate romaneasca paralizata de coruptie si trafic de influenta, Partidul Romania Mare nu vizeaza functii publice, nu isi doreste influenta obscura asupra mecanismelor Puterii“, se afirma intr-un comunicat de presa al partidului.
In plan parlamentar, PRM anunta ca va actiona asa cum a facut-o si pana in prezent, sustinand proiectele benefice pentru cetatenii romani, pentru diferitele ramuri economice sau categorii socio-profesionale si opunandu-se oricaror abuzuri savarsite de Guvern, indiferent ce culoare politica va avea acesta.
“Asa cum a demonstrat-o in repetate randuri, PRM nu participa la trocuri politice dezonorante“, se accentueaza in comunicat.