Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (5.32 secunde)
Relatiile dintre senatorii Aliantei D.A. sunt din nou tensionate in urma votului de ieri acordat initiativei legislative pentru reducerea TVA la alimentele de baza, initiata de Dan Voiculescu.
Coalitia de guvernamant este, din nou, la cutite. Motivul il constituie votul dat ieri in Senat de parlamentarii PD, PC, PSD si PRM pentru reducerea TVA la produsele alimentare de baza.
Vicepremierul conservator George Copos sustine ca, in problema reducerii TVA la alimentele de baza, Guvernul nu trebuie sa tina cont de opinia Fondului Monetar International.
Democratul Emil Boc a declarat ieri ca aplicarea TVA diferentiata pentru produsele alimentare de baza nu se sustine ca masura sociala, dupa ce, duminica, aprecia ca valoarea taxei ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diverselor categorii sociale.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a criticat ieri "balbaiala legislativa" din Parlament si din Coalitie si faptul ca, in interiorul acestora, se formeaza "aliante momentane" menite a sustine anumite legi sau initiative.
Legislatia cu privire la minoritati este respectata in 80% din localitatile unde acestea reprezinta peste 20% din populatie, situatia fiind "ingrijoratoare" acolo unde minoritarii sunt sub acest procent, conform unui studiu al Centrului de Cercetare a Relatiilor Interetnice facut public ieri.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
O sa ies pe posturile TV si o sa-i invit pe craioveni sa nu-i mai plateasca acestui Hayssam al Craiovei nici un leu in parcare!".
Salubrizarea Craiovei cu personal asistat social nu mai constituie o solutie pentru serviciile specializate ale primariei, tot mai multi beneficiari de ajutor social si angajati pe banii AJOFM imbolnavindu-se exact in perioada in care ar trebui sa se prezinte la lucru sau dandu-se nepregatiti pentru matura.
Liberalii se afla, pentru catva zile, la Geoagiu, acolo unde se defasoara reuniunea Ligii alesilor locali din PNL.
Ministrii democrati, care nu vor avea probleme la raportul de tara al Comisiei Europene, s-au laudat sambata in fata conducerii PD cu propriile lor realizari privind aderarea in UE.
Presedintele UDMR, Markó Béla, sustine ca exista trei motive pentru care in ultima vreme activitatea legislativa a Senatului si a Camerei Deputatilor merge din ce in ce mai prost.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a afirmat ca in urma unei intalniri avute cu ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, s-a convenit eliminarea din lista produselor alimentare care ar urma sa beneficieze de TVA redus la 9%, a acelora care sunt considerate ca fiind specialitati sau derivate.
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Drept urmare, reprezentantii postului public de televiziune si-au propus sa vina mai aproape de sufletele romanilor nu numai prin programe TV, ci si prin Caravana TVR 50.
Senatorul PD Radu Berceanu a declarat luni seara ca, daca premierul accepta numirea liderului PC Dan Voiculescu viceprim-ministru, inseamna ca "se va ajunge la vorba presedintelui Traian Basescu cu coruptia care nu a ajuns pe masa Guvernului, ci pe scaunul Guvernului".
Mie, unul, nu imi place sa vad ca este o actiune concertata, de la centru, de campanie pe anumite posturi tv, prin care se face reclama oricaror altor tari care au litoral, decat litoralului romanesc.
google-analytics.com