Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (4.06 secunde)
Sedinta agitata de Consiliu Judetean Constanta, ieri, 7 februarie a.c., unul dintre motivele de discutii aprinse fiind proiectul cu numarul 21 de pe ordinea de zi.
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a cerut scuze, in nume personal, fata de telespectatorii postului public TV pentru "spectacolul jenant" oferit marti seara in dialogul cu presedintele Traian Basescu.
Cearta in direct dintre premierul Calin Popescu Tariceanu, invitat la o emisiune a TVR1, si presedintele Traian Basescu, continua sa faca valuri.
Parlamentarii PNL au purtat papioane la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului de ieri, motivul invocat de vicepresedintele Crin Antonescu fiind "frustrarea" presedintelui Traian Basescu in legatura ca acest obiect vestimentar.
Cotidianul "The Financial Times" a publicat in editia online un material in care apreciaza ca Romania si-a incetinit vizibil ritmul reformelor de la momentul aderarii la UE.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Romania nu mai are ministru de externe de sase saptamani, iar posturile de ambasador din 18 tari sunt vacante. Potrivit analistilor citati de AFP, diplomatia este ostatica razboiului dintre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu.
In timp ce premierul Calin Popescu-Tariceanu semna noi decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat PD, reprezentantii PSD si PNL le cer democratilor si retragerea de la conducerea serviciilor descentralizate din teritoriu.
Atunci cand credeai ca politica romaneasca nu mai are cu ce sa te surprinda, cruda realitate te contrazice nemiloasa. Contestatarii lui Gigi Becali ii vor cere umili iertare Principelui, pentru ca acesta este mic copil fata de constanteanul care a infiintat Partidul Natiunilor Unite Romane- Crestin Democrat (PNUR-CD).
Magnatul media Dan Voiculescu s-a prezentat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a dat o declaratie scrisa privind acuzatiile de spalare de bani, iar procurorii anticoruptie i-au prezentat invinuirile.Afacerea LoteriaReamintim ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe 30 martie 2007 fata de Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator si patronul posturilor TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani.
Partidul Socialist Roman, infiintat inca din 1992, s-a relansat ieri la Constanta, in cadrul a ceea ce s-a dorit a fi o avanpremiera a Congresului de sambata al partidului, care va avea loc la Bucuresti.
Reforma privind reducerea pretului apelurilor telefonice mobile in strainatate va reprezenta punctul maxim in discutiile eurodeputatilor si ale statelor membre in urmatoarele doua saptamani.
CNA someaza Realitatea TV si NewsIn Presedintele CNA a intrat ieri intr-o disputa cu postul Realitatea TV si agentia de presa NewsIn. ... Consiliul a decis sa someze Realitatea TV pentru dezinformarea publicului.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Raportul de activitate al TVR a fost respins marti de Comisiile pentru cultura ale Parlamentului cu 11 voturi "impotriva" si cinci abtineri.
google-analytics.com