Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (5.08 secunde)
Proiectul de buget pe 2007 a fost votat, joi, de comisiile de specialitate din Parlament. Comisiile reunite de Buget-Finante din Camera Deputatilor si Senat urmeaza sa discute incepand de luni, mai multe amendamente cuprinse in anexele la Legea bugetului.
Reprezentantii PRM Constanta au anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pe 10 decembrie se va deschide Cosmos TV, postul de televiziune patronat de Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele PC, Dan Voiculescu (foto), a cerut ieri CSAT sa discute, in viitoarea sedinta, "elaborarea unui program de retragere a trupelor romane din Irak".
Liga Alesilor Locali din PNL a emis ieri o rezolutie prin care solicita tuturor colegilor de partid sa nu mai iasa cu declaratii in presa inainte de a discuta in partid problemele pe care le au.
Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca, dupa ce se va opera la genunchiul stang, intentioneaza sa preia chiar el conducerea comitetului creat pentru organizarea "Revelionului Integrarii", dupa ce le-a spus ministrilor ca este "complet dezamagit" de modul in care s-a lucrat pana acum in acest sens.
Constanta a fost ferita anul acesta de inundatii catastrofale, potopurile din anii trecuti ramanand sa alimenteze doar cosmarurile celor care la un moment dat si-au vazut existenta amenintata de furia apelor.
Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator, a anuntat ieri ca cel mai probabil nu va vota proiectul bugetului de stat pe 2007 si ca va inceta sa mai sustina orice initiativa a Coalitiei.
Biroul Politic al Partidului Conservator a votat ieri, in unanimitate, iesirea de la guvernare a formatiunii. Rezolutia Biroului Politic prevede retragerea imediata a reprezentantilor PC din actualul Guvern si trecerea in Opozitie.
Presedintele interimar al PC Constanta, Gheorghe Martin, a apreciat ca gestul partidului sau de a iesi de la guvernare este unul corect, avand in vedere faptul ca, de-a lungul timpului, "din 186 de initiative ale Partidului Conservator numai 16 au fost insusite de Alianta".
Liberalii sint convinsi ca Guvernul Tariceanu nu va cadea, cel putin nu in acest an. Asta pentru ca, spun aceiasi penelisti, consevatorii, desi au iesit de la guvernare, sint constienti ca in momentul de fata mai sint foarte multe lucruri importante care trebuie facute inainte de momentul aderarii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a intalnit miercuri la Palatul Victoria cu presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, dupa ce liderul PC a solicitat o discutie legata de ultimatumul dat de conservatori, potrivit caruia nu vor sustine proiectul de buget pe 2007, daca Guvernul nu le va sprijini initiativele legislative.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. 40 de miliarde totalizeaza numai datoriile firmelor.
Liderii principalului partid de opozitie din judetul Gorj isi aroga pe rand meritele alocarii a 2.580.000 de lei pentru 47 de localitati din judet conduse de primari pesedisti, banii fiind primiti din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului.
Din pacate scenele cu parlamentari care dorm in sala de sedinta sint retinute mult mai repede de oamenii care se uita la stirile TV”, a incheiat deputatul Ciuca.
Ion Iliescu a iesit din nou la rampa cu o serie de critici adresate baronilor social-democrati.
Vicepresedintele provizoriu al PLD Gheorghe Flutur a declarat ieri la Craiova ca Guvernul Tariceanu va trebui, la inceputul sesiunii sa se prezinte in fata Parlamentului pentru a se legitima si a cere un vot de incredere, in acest caz PLD urmand sa voteze "schimbarea".
Nu peste mult timp, partidele vor lua startul in competitia pentru alegerile europarlamentare ce se vor desfasura, conform deciziei comune a partidelor, la 13 mai.
google-analytics.com