Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (3.11 secunde)
Nu de alta, dar trebuie precizat ca Dan Matei Agathon, de cand nu mai este nici ministru, nici in linia intai a fostului partid de guvernamant, defileaza cu mandrie prin fata sau/si mai mult prin spatele camerelor de filmat ale DD TV.
Conservatorii pun in balanta, in aceste zile, decizia legata de povara unei guvernari la care nu sunt doriti. Sa ramana sau nu in coalitia de guvernamant - aceasta e intrebarea.
Deputatii din Comisia de buget-finante au aprobat luni impozitarea microintreprinderilor cu 2% din venit in 2007, cota urmand sa creasca progresiv la 2,5% in 2008, respectiv 3%, in 2009.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si primul ministru Calin Popescu Tariceanu continua sa schimbe replici dure in scandalul creat de propunerea liberala privind retragerea militarilor romani din Irak.
Stramutarea Rastului se dovedeste a fi un proces lung si anevoios in care nici macar firmele de proiectare din tara nu vor sa se implice.
In timp ce autoritatile judetene se plangeau de timpul scurt pe care il au la dispozitie pentru construirea retelei de drumuri a Noului Rast, comisia de licitatie din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj a ales oferta unei firme de proiectare cu cel mai lung termen de executie.
Din echipa "Galacticilor", imbracati in echipament verde, au facut parte jurnalisti de la Mediafax, Gandul, Pro TV, Adevarul, Evenimentul Zilei, Gardianul, Cotidianul si Ziua, iar cel mai bun fotbalist a fost portarul Alex Dima (Pro TV), care a aparat cam tot ce s-a putut.
Nemultumirile conservatorilor privind intarzierile Coalitiei de a lua in calcul solicitarea PC de renegociere a protocolului de guvernare au fost primite cu raspunsuri dure din partea PNL-PD si cu moderatie de liderii UDMR.
Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP), Florin Popescu, a raspuns la finele saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni TV, atacurilor venite din partea primarului Dumitru Nicolae.
El a subliniat ca "dupa o retragere zgomtoasa, pe ecranul TV, in timp au ramas doar parerile de rau pentru izolarea la care s-au autoproclamat" cei trei semnatari.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
Partidul lui Gigi Becali a avut parte de o reusita istorica la Botosani, unde si-a largit randurile cu aproximativ 100 de membri.
Liberalii au, in aceste zile, "meciuri" fierbinti cu democratii.
Datorii de peste 8.000 de miliarde de lei vechi la bugetul consolidat al statului risca sa ramana nerecuperate, deoarece firmele care au acumulat restantele nu mai au bunuri in patrimoniu.
Hardau neaga ca ar fi colaborat cu Securitatea La randul sau, ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a declarat pentru Realitatea TV ca acuzatia rectorului Nicolae Badea, conform careia ministrul Educatiei ar fi colaborat cu Securitatea, este o "gaselnita".
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
"Biroul Permanent Teritorial si Comitetul Teritorial Executiv al PNL Sector 5 au luat act de situatia creata prin luarile dumneavoastra de pozitie si punctele de vedere exprimate in numeroase conferinte de presa personale, emisiuni tv si radio, precum si interviuri acordate unor ziare centrale", se arata in invitatia trimisa lui Stoica.
Senatul va cheltui pentru materiale de curatenie 250.000 de lei, pentru apa si canal - 160.000 de lei, pentru incalzit si iluminat - 2,5 milioane de lei, pentru posta, Internet si radio-tv - 3,5 milioane de lei, iar pentru reparatii curen-te - 1 milion de lei.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri eliberarea lui Traian Chebeleu din functia de director al Directiei de relatii externe a Camerei si a lui Dragos Conovaru din postul de sef al Departamentului economic.
google-analytics.com