Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (2.06 secunde)
Conducerea PC a anuntat ieri ca Biroul Permanent al partidului, care se va reuni la 21 ianuarie, va analiza cele doua curente de opinie antagonice din interiorul formatiunii, unul privind parasirea Coalitiei de guvernare, iar cel de-al doilea referitor la continuarea colaborarii cu PNL, PD si UDMR.
Conservatorii vor analiza saptamina viitoare daca mai are rost ca partidul lor sa ramina la guvernare. Desi sustin ca nu s-a luat inca o decizie in acest sens, reprezentantii PC lasa sa se inteleaga faptul ca doar in anumite conditii vor ramine in Coalitie.
Liderii Aliantei D.A. au discutat ieri problema depolitizarii SRR si SRTV si proiectul de lege privind noul regulament de functionare a celor doua institutii publice.
Conservatorii vor inghiti, prin absorbtie, Partidul Unitatii Natiunii Romane (PUNR). Ei solicita in continuare sprijinul partenerilor de guvernare vizavi de proiectele pe care le-au initiat si asteapta ca Executivul sa-si spuna punctul de vedere.
In interiorul partidului lui Dan Voiculescu exista pareri divergente in ce priveste posibilitatea acestei formatiuni de a iesi de la guvernare, tema care va fi luata in discutie la Congresul Partidului Conservator (PC).
Conservatorii i-au acordat "prezumtia de nevinovatie" vicepremierului George Copos in cadrul sedintei Biroului Permanent (BP) si au respins demisia acestuia din functiile detinute in partid.
PSD a solicitat Ministrului Culturii ca proiectul de lege privind organizarea Societatii Romane de Radiodifuziune si a Societatii Romane de Televiziune sa fie elaborat impreuna cu reprezentantii Opozitiei.
Dinu Patriciu ramane liber cel putin inca doua saptamani, mai exact pana pe data de 3 martie cand va fi judecata cererea de arestare.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Dupa o perioada de liniste si pace, perturbata doar de cateva aparitii ale lui Duvaz la TV, de pe pozitia de reprezentant al PSD, iar a lui Pana, tot la TV, din postura de (ex) candidat la presedintia BVB, se aude ca fostii democrati vor din nou in PD, mai ales ca acum PD-ul se afla la Putere.
In Romania postdecembrista meseria de politician chiar este bratara de aur.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
"Nu toti cetatenii sunt beneficiari ai serviciilor publice de radiodifuziune si respectiv de televiziune, intrucat nu toti cetatenii asculta si/sau privesc programele posturilor publice de radio si tv.
Presedintele Basescu nu se arata multumit de lupta impotriva coruptiei si crede ca in raportul din mai o sa primim un stegulet galben pentru acest capitol din partea Comisiei Europene.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A.
Deputatii au aprobat ieri propunerea legislativa pentru modificarea legii SRR si SRTV, care prevede, printre altele, modificarea modului de numire si functionare a consiliilor de administratie ale Societatilor publice de Televiziune si Radiodifuziune.
Eu sunt mecanic si am facut si o postliceala de tehnician radio-TV. Am lucrat la mai multe firme de televiziune prin cablu, iar de sase luni sunt somer.
De mentionat ca raportul, cu tema "Televiziunea despre politicieni", a fost realizat in perioada 1 - 31 martie si indica faptul ca Nastase a aparut intr-un numar de 374 de stiri TV, urmat de Traian Basescu - 287 aparitii, Mircea Geoana - 210, Calin Popescu Tariceanu - 194 si Emil Boc - 144.
google-analytics.com