Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (5.37 secunde)
In aceste conditii, atit Constantin Contac, cit si ceilalti lideri PSD au luat atitudine fata de cele intimplate pe baza inregistrarilor de pe reportofoanele ziaristilor si a stirilor de la TV.
Dupa doua zile in care a fost plecat din Botosani, Constantin Contac a revenit la serviciu si a preluat conducerea Consiliului Judetean (CJ).
Dumitrescu a precizat ca in cadrul clubului se executa in permanenta monitorizare TV si revista presei pentru fiecare calup de stiri si a mentionat ca accesul la Internet este permis pentru toate persoanele, indiferent daca sunt membri si simpatizanti ai PSD sau nu.
Contrele dintre PNL si PD pe tema majorarii TVA si a extinderii bazei de impozitare la pensionari si agricultori pentru contributiile la Sanatate continua.
Desi mai sunt doar cateva zile pana cand vom afla cum va sta viitoarul nostru in ceea ce priveste regimul fiscal gandit de noul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, partidele aflate la putere nu au reusit inca sa ajunga la un consens in aceasta privinta.
Presedintele UDMR, ministrul de stat Markó Béla, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca reprezentantii formatiunii sale politice resping categoric majorarea TVA si includerea pensionarilor in categoria contribuabililor la sistemul de sanatate si se tem de efectele lor.
Parlamentarii, dupa o vacanta ciuntita de sesiuni extraordinare si activitati de partid, revin in banci, senatorii avand parte de o „clasa“ noua, in Palatul Parlamentului.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu.
Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat ieri ca renunta la mandatul de euro-observator pentru ca vrea sa se ocupe mai mult de activitatile de la Camera, respectiv proiectele pe care le are ca presedinte al Comisiei de Cultura.
Dupa un an de la alegerile locale, structura Consiliului Judetului Galati a suferit numeroase transformari, multe dintre ele tinind capul de afis al ziarelor si jurnalelor radio si TV la momentele respective.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) a decis sa amane declansarea procedurii de strangere de semnaturi in vederea transformarii organizatiei in partid politic din cauza conflictelor interne dintre conducerea centrala a Uniunii si organizatia judeteana Bihor, respectiv intre presedintele Szasz Jeno si presedintele Consiliului Alesilor UCM, Szilagyi Zsolt.
Parlamentarii Aliantei PNL-PD, senatorul Adrian Cioroianu si deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu, si-au retras la inceputul saptamanii proiectul de lege privind functionarea societatilor de radiodifuziune si televiziune pentru a depune unul nou-nout.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Liderii parlamentari ai Coalitiei si ai PSD incearca de doua zile sa ajunga la un acord privind deblocarea lucrarilor Parlamentului prin adoptarea „in pas alergator“ a regulamentelor celor doua Camere.
Majoritatea romanilor se pronunta pentru votul uninominal, dar si pentru alimente mai ieftine si pensii mai mari. Acest lucru reiese atat dintr-un sondaj dat ieri publicitatii, cat si din discutiile directe cu cetatenii ale liderului PSD Mircea Geoana.
Presedintele Comisiei pentru Cultura a Camerei, deputatul PNL Raluca Turcan, a anuntat ieri ca s-a decis retragerea tuturor proiectelor de lege privind functionarea SRR si SRTV, pentru a se crea un proiect mai bun care sa asigure depolitizarea si transparenta celor doua institutii.
Institutul cere, printre altele, reconsiderarea algoritmului de alocare a subventiei de la bugetul de stat, pentru a fi luat in calcul si rezultatul obtinut de partide la alegerile locale, suspendarea transferurilor lunare din subventia bugetara pana ce partidele isi indeplinesc raspunderile legale, masuri de recuperare a sumelor restante ale formatiunilor politice, obligativitatea publicarii la termen a listelor donatorilor sau a unei declaratii de conformitate, reacordarea dreptului de a cumpara publicitate la radio si TV pentru partide, actualizarea cuantumului amenzilor, completarea prevederilor privind identificarea materialelor electorale, crearea unei unitati distincte de control, al finantarii partidelor, introducerea unui sistem de cofinantare pentru donatii, interzicerea acceptarii donatiilor de la companii care au in derulare contracte comerciale cu institutii publice.
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
El mai are actiuni la BCR de 820.196 mii lei si la postul de muzica populara ETNO-TV in valoare de 250.000 de euro.
google-analytics.com