Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (5.51 secunde)
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD.
Faptul ca premierul Calin Popescu Tariceanu nu are prea multi fani infocati, nici macar in randurile colegilor de partid, nu mai este un secret pentru nimeni.
Emil Boc, presedintele interimar al PD, a anuntat ieri ca partidul sau si-a retras reprezentantii nominalizati pentru Consiliile de Administratie ale SRR si SRTV si ca va sugera partenerilor de Coalitie sa-si retraga si ei candidatii propusi pentru a fi membri in Consiliile de Administratie.
Dupa cum era de asteptat, PD s-a pliat rapid pozitiei exprimate de Traian Basescu si a revenit asupra deciziei de a nominaliza reprezentanti in Consiliile de Conducere ale SRR si SRTV.
PSD a trecut prin ciurul opozitiei primelor sase luni de exercitare a puterii de catre actualii guvernanti.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Deputatul liberal Cristian Boureanu a afirmat ieri ca mai multi membri ai PNL si-au exprimat dezacordul fata de cresterea taxei pe valoarea adaugata (TVA).
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat luni seara la Realitatea TV ca PD, desi este in ascensiune in sondajele de opinie, nu se gandeste si la obtinerea altor portofolii in cazul unei remanieri guvernamentale.
Deputatii au lucrat ieri mai bine de patru ore pentru a finaliza problemele inscrise pe ordinea de zi. Ei au parasit in mare graba sala de sedinta, dupa ce au dezbatut 40 de proiecte legislative si au dat votul final.
Democratii resping un proiect de lege al unui coleg ministru, Gheorghe Barbu, care a initiat un sistem de reducere a alocatiilor pentru mame.
Liberalii par tot mai nemultumiti de comportamentul aliatilor lor democrati. Lideri din teritoriu propun chiar o renegociere cu PD, de pe pozitii de egalitate, a protocolului Aliantei D.A.
Uniunea Sindicala MediaSind (USMD) si-a manifestat ieri, intr-o conferinta de presa, protestul fata de adoptarea de catre Camera Deputatilor a Legii privind organizarea si functionarea SRR si SRTV.
In ceea ce ne priveste pe noi, urmasii ajunsi la mila PSD, PNL, PD, UDMR, etc., spunem doar ca poate tara sa se inunde, sa se scufunde, sa se transforme in desert, politicienii mioritici - facuti pe puncte dupa decembrie 1989 - tot la interesele si viitorul lor de vesnici demnitari se gandesc chiar daca, pentru a da bine pe ecranele TV, mai schimba costumele Armani cu mitocanestile cizme de cauciuc atunci cand se duc sa imparta niscaiva pliante, sepcute si brichete electoratului scufundat in noroi pana la gat.
PSD sustine ca masura cresterii TVA, preconizata de Guvern, nu este un angajament asumat in calendarul de aderare a Romaniei la UE, ci „o consecinta dureroasa pentru cei multi a esecului generat de aplicarea cotei unice de impozitare“.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Consiliul National de Coordonare al Aliantei PNL-PD s-ar putea reuni maine pentru stabilirea agendei guvernamentale si parlamentare pentru perioada urmatoare, inclusiv termenii unei eventuale remanieri a Cabinetului.
„Nu cred ca intilnirea dintre premier si acele trei personaje la care facea referire presedintele Basescu l-au determinat pe primul-ministru sa renunte la demisia din fruntea guvernului.
Liderul PSD Mircea Geoana a recomandat membrilor de partid sa fie retinuti in privinta aparitiilor televizate, referindu-se la recentele monitorizari ale CNA privind mediatizarea oamenilor politici.
Liderii Coalitiei au decis miercuri seara, in sedinta Consiliului National de Conducere, ca pana la 15 septembrie sa revoce presedintii celor doua Camere si sa modifice Legea administratiei locale pentru inlocuirea presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene care nu apartin actualei Puteri.
Dupa ce cu o zi inainte premierul Calin Popescu Tariceanu a fost alaturi de tinerii democrati pentru a a-i invata… de bine, sambata, 27 august a.c., acesta si-a facut datoria „de onoare” scolind „bobocii” din partidul al carui presedinte este.
google-analytics.com