Cautare

7300 de rezultate pentru "ricu" (2.26 secunde)
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri, cu 12 voturi “pentru“ si 8 “impotriva“, apartinand PSD si PRM, ca marti, 14 iunie, Guvernul sa poata sa-si asume in Parlament raspunderea pentru pachetul legislativ privind reforma justitiei si modificarile aduse legilor proprietatii.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu invoca prioritatea indeplinirii calendarului integrarii Romaniei in Uniunea Europeana pentru a considera restructurarea guvernamentala prematura si pentru a amana alegerile anticipate pentru o perioada nelimitata.
Fuziunea dintre PNL si PD, dorita de liberali si doar luata in calcul de democrati, nu va mai avea loc.
Nu mai putin de 35 de ambasadori vor fi in judetul Suceava la sfarsitul acestei saptamani, programul vizitei fiind intocmit de Ministerul Afacerilor Externe.
Proiectul de Lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in timpul vacantei parlamentare pe domenii care nu fac obiectul legilor organice a fost aprobat ieri de Camera Deputatilor.
Prima motiune de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Tariceanu pare sa fie si ultima oportunitate din aceasta sesiune legislativa de a declansa alegeri anticipate.
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
PSD a luat-o inaintea Puterii si a prezentat ieri un bilant al primelor sase luni ale actualei coalitii sub forma unei “Carti negre a unui guvern neputincios“.
Deputatul liberal Cristian Boureanu a afirmat ieri ca mai multi membri ai PNL si-au exprimat dezacordul fata de cresterea taxei pe valoarea adaugata (TVA).
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
Calin Popescu Tariceanu: E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite.
Conducerea PNL a salutat ieri decizia Consiliului National de Coordonare (CNC) al PD favorabila declansarii alegerilor anticipate. Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat intr-un comunicat de presa ca apreciaza gestul aliatilor democrati “de alaturare la demersul de intoarcere spre electorat pentru obtinerea deblocarii reformelor morale din Justitie“.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu se simte mai puternic dupa ce a renuntat la demisie si se pregateste sa faca o remaniere guvernamentala rapida.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur (foto), a declarat ieri ca nu are de gand sa demisioneze si ca nu are semnale ca si alti ministri vor sa-si dea demisia, luand exemplul fostului ministru al Culturii si Cultelor, Mona Musca.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Pentru a evita o criza politica in cadrul Aliantei D.A. intre PNL si PD, liderul democrat Emil Boc a respins imediat atitudinea critica a deputatului PD Valeriu Tabara fata de ministrul liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Nemultumit de atitudinea politica egoista a lui Mircea Geoana, presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, crede ca la o viitoare sedinta a conducerii partidului vor trebui clarificate „anumite aspecte“, deoarece nimeni nu poate realiza singur toate obiectivele partidului.
google-analytics.com