Cautare

7300 de rezultate pentru "ricu" (1.80 secunde)
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
Biroul Permanent National PD a decis ieri sa mentina oferta de fuziune adresata liberalilor, chiar daca ea a fost practic respinsa in formula propusa de democrati.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a tinut sa lamureasca ieri o parte din problemele create de iesirea de saptamana trecuta a lui Vasile Francu.
Nu exista oameni mai huliti decat milionarii romani. Jumatate de secol de indobitocire comunista ne-a invatat ca oricine are mai mult decat noi ne este obligatoriu dusman, pentru ca nu putea deveni bogat decat prin exploatarea aproapelui.
Pe scena politica romaneasca se pregatesc mutatii istorice. Stanga, reprezentata de PSD, se afla in plin declin si cauta solutii pentru renovare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a recomandat ieri presedintelui Traian Basescu sa retraga neintarziat legile privind siguranta nationala, "pentru ca se face de ras" si pentru ca "e un lucru profund inacceptabil".
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
Presedintele Traian Basescu este acuzat de judecatori de imixtiune in justitie.
Organizatia Femeilor Liberale, filiala Constanta isi propune sa sarbatoreasca incepand din acest an Ziua Femeii printr-o Gala a Profesionalismului si a Elegantei.
In Romania postdecembrista meseria de politician chiar este bratara de aur.
Carierele politice ale celor mai controversati social-democrati din istoria post-decembrista se afla la apus.
Rolul lui Adrian Nastase in politica romaneasca este unul cat se poate de ambiguu.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
Guvernul se va confrunta saptamana viitoare cu doua motiuni. Prima a si fost depusa luni la Senat de PRM si PSD, semnata de 40 de senatori si intitulata "La iesirea din iarna, facturile si preturile i-au ruinat pe romani".
Presedintele Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra SRI, Radu Stroe, a declarat ieri ca pachetul de legi primite de la Consiliul Suprem de Aparare al ¥arii referitoare la securitatea nationala au fost arhivate.
Comisia pentru agricultura a Senatului a solicitat ieri conducerilor celor doua Camerei legislative infiintarea unei comisii speciale comune care sa analizeze "cauzele degradarii imaginii" Parlamentului si a parlamentarilor.
Soarta celui care a fost pentru un mandat intreg cel mai puternic om din Romania este pecetluita. Din nefericire pentru el, dar si pentru imaginea partidului din care refuza cu obstinatie sa plece, Adrian Nastase moare, politic, agonizant.
Plecarea lui Adrian Nastase de la presedintia Camerei Deputatilor si din functia de presedinte executiv al PSD mai mult agita apele in randurile social-democratilor decat sa le limpezeasca.
Viceliderul grupului parlamentar liberal din Camera Dumitru Pardau a declarat ieri ca ministrul pentru Relatia cu Parlamentul si candidatul Aliantei pentru sefia deputatilor, Bogdan Olteanu, va cere luni grupului parlamentar PNL un vot de incredere pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
google-analytics.com