Cautare

7299 de rezultate pentru "ricu" (5.31 secunde)
Senatorii au reusit sa dea ieri votul final la ordonanta guvernamentala care prevede modificarea formularelor pentru declaratiile de avere si de interese date de demnitari.
Inca din prima luna a acestui an, sindicalistii din CFR au tras un semnal de alarma privind modificarile ce se impun in ceea ce priveste salarizarea angajatilor, intre 17 ianuarie si 17 martie a.c.
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Guvernul a decis irevocabil sa-si asume raspunderea pe pachetele de legi privind Justitia si retrocedarea propritatilor. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Sase! Sase parlamentari salajeni. Sase-sase, poarta-n case. Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul.
Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL si ministru al Agriculturii, a anuntat ca va actiona pentru ca in Consiliul Judetean (CJ) Suceava coalitia de guvernare sa ajunga sa detina majoritatea numerica.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, se afla pe aceeasi lungime cu cel care l-a lasat la sefia democratilor, presedintele Traian Basescu.
Desi se afla intr-o stare politica tensionata de imbolnavirea liderului spiritual si de dezertarile certe sau posibile ale sustinatorilor acestuia, PSD incearca sa reporneasca motoarele de partid principal al Opozitiei, asa cum ii place lui Mircea Geoana sa sune.
Eliberat din ghearele procurorilor dupa 24 de ore, prin decizie judecatoreasca, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, a anuntat ca da in judecata statul roman pentru modul in care se deruleaza ancheta referitoare la privatizarea Petromidia.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta.
Presedintele Traian Basescu se afla de ieri intr-o vizita in Japonia. Pentru prima oara intr-o deplasare oficiala, presedintele este insotit de prima doamna, Maria Basescu.
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
google-analytics.com