Cautare

7300 de rezultate pentru "ricu" (3.92 secunde)
Dupa ce au refuzat sa discute legile integrarii in sedinta de luni a plenului fara ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, deputatii au reusit ieri sa dezbata si sa voteze, in prezenta mult-asteptatului ministru, doar doua proiecte prioritare pentru integrare si sa-l retrimita la comisii pe al treilea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), l-a acuzat sambata pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca nu a pregatit agricultura pentru anul integrarii, 2007, ca foloseste ministerul doar pentru propria-i cariera politica si ca, din acest motiv, Romania va pierde fonduri substantiale.
Deputatul conservator Romeo Octavian Hanganu a depus ieri la Secretariatul General al Camerei Deputatilor o solicitare adresata directorului SRI pentru lamuriri asupra unor afirmatii in legatura cu liderul Partidului Coservator, Dan Voiculescu.
Noile regulamente ale celor doua Camere vor fi atacate la Curtea Constitutionala imediat dupa publicarea lor in a€žMonitorul Oficiala€œ.
Gheorghe Funar, senator PRM si secretar general al Partidului Romania Mare, a efectuat ieri o vizita in judetul Constanta, participand si la lansarea candidatului acestei formatiuni politice pentru functia de primar al localitatii Techirghiol, in persoana Adrianei Slincu.
Mult asteptata scrisoare a lui Ion Iliescu, departe de a constitui intr-o demisie - dupa cum sperau unii „prostanaci”- s-a dovedit a fi un excelent material pedagogic pentru acei care isi faceau sperante ca ultimul presedinte comunist al Europei se pregatea sa traga...
Dupa ce reprezentantii PSD au cerut demiterea reprezentantului prefectural din Tecuci, prefectul a reactionat. Si Alianta a inceput manevra electorala pentru turul al doilea.
Divergentele din Coalitie sunt amplificate de cele din cadrul Aliantei PNL-PD. In afara de Statutul minoritatilor, alte patru proiecte de lege sunt abordate de pe pozitii diferite.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa se intâlneasca astazi pentru a gasi o formula de compromis pentru a asigura prezenta senatorilor si a deputatilor la dezbaterea Bugetului.
Senatorul liberal Radu Stroe, presedintele Comisiei SRI, a anuntat ieri ca PNL intentioneaza sa modifice Legea CSAT.
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie.
Liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, a declarat ieri ca PNL nu poate fuziona cu PD deoarece au istorii, doctrine si stiluri diferite.
Senatorii s-au declarat ieri nemultumiti de initiativa colegei lor, secretar al Camerei Superioare, democrata Paula Ivanescu, care a inaintat listele cu parlamentarii absenti Directiei de contabilitate, ceea ce s-a soldat cu penalizari la indemnizatie.
Desi nu a fost confirmata in mod oficial nici de la Bucuresti, dar nici la nivel local, prezenta presedintelui Traian Basescu la Neptun, la trecerea dintre ani, este „data“ mai mult ca sigura de surse apropiate conducerii Primariei Mangalia.
Sectia 2 Politie a cerut date privind starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD in urma unei plangeri facute de Alina Mungiu Pippidi, care a reclamat ca a fost calomniata si insultata.
Sedinta solemna a senatorilor si deputatilor dedicata aniversarii a 16 ani de la Revolutie si omagierii eroilor martiri nu s-a ridicat la nivelul celor din anii trecuti.
Activitatea Senatului si Camerei Deputatilor din acest an a fost mai putin prolifica, Guvernul asumandu-si ca si in anii trecuti rolul de primadona legislativa.
Membrii Cabinetului Tariceanu sunt ceva mai bogati dupa un an de guvernare. Multi dintre ei au preferat sa-si transforme bunurile imobile in lichiditati.
google-analytics.com