Cautare

7300 de rezultate pentru "ricu" (2.35 secunde)
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL.
Deputatii Puterii din Comisia de modificare a Regulamentului Camerei au reusit sa impuna in cele doua zile de dezbateri articolele privind revocarea din functie a presedintelui Camerei cu majoritatea voturilor.
Tinerii penelisti au avut si ieri, 26 august a.c., de invatat, de data aceasta de la ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Bruber.
Contrele dintre PNL si PD pe tema majorarii TVA si a extinderii bazei de impozitare la pensionari si agricultori pentru contributiile la Sanatate continua.
Desi mai sunt doar cateva zile pana cand vom afla cum va sta viitoarul nostru in ceea ce priveste regimul fiscal gandit de noul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, partidele aflate la putere nu au reusit inca sa ajunga la un consens in aceasta privinta.
Presedintele Partidului Conservator Constanta, deputatul Andrian Mihei, si-a exprimat nemultumirea, in cadrul conferintei de presa desfasurate vineri, 2 septembrie a.c., referitor la ignorarea cu care este tratat PC in cadrul coalitiei.
Parlamentarii, dupa o vacanta ciuntita de sesiuni extraordinare si activitati de partid, revin in banci, senatorii avand parte de o „clasa“ noua, in Palatul Parlamentului.
Liderii PD sustin ca decizia politica privind reducerea contributiilor la asigurarile de sanatate nu a fost luata, o hotarare in acest sens urmand a fi aprobata dupa ce vor fi realizate simularile pe sistemul economic al Aliantei PNL-PD.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Conducerea Camerei a decis ieri ca lunea viitoare sa fie zi de vacanta parlamentara, pentru ca deputatii sa poata participa la deschiderea anului scolar in circumscriptiile de care apartin.
Conform vicepresedintelui PRM Lucian Bolcas, senatorii Partidului Romania Mare intentioneaza sa depuna in cursul zilei de astazi o motiune simpla vizand situatia din agricultura.
Opozitia incearca sa tempereze elanul actualei Coalitii prin motiuni simple. Ieri, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor PSD si PRM au depus cate o motiune simpla.
Deputatii PRM vor depune joi la Camera Deputatilor o motiune simpla pe tema crizei din invatamant, prin care vor cere demisia ministrului Educatiei, Mircea Miclea, si nu cu tema „Unde sunt banii pentru casele sinistratilor“, asa cum s-a anuntat saptamana trecuta.
Motiunea „Alianta D.A. - Dezastrul Agriculturii“, semnata de 19 membri PRM si 21 PSD, a fost dezbatuta ieri in Senat, singura finalitate reprezentand-o ocuparea catorva ore importante din timpul sedintei de plen, care ar fi trebuit a fi dedicata, dupa dorintele Puterii, discutarii noului Regulament al Senatului.
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Liderul PSD Mircea Geoana a anuntat ieri ca propunerea sa de solutionare a Regulamentului Senatului in urmatoarele 15 intruniri ale plenului va fi urmata oricum de contestarea proiectului la Curtea Constitutionala.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Fondatorul PSD, Ion Iliescu, pare sa-si fi reluat pozitia de lider in partid. Senatorul social-democrat a adresat membrilor Biroului Executiv al Organizatiei PSD Bucuresti un apel la unitate in partid.
google-analytics.com