Cautare

7300 de rezultate pentru "ricu" (1.90 secunde)
Presedintele Traian Basescu a analizat ieri, la fata locului, situatia de la Ocnele Mari. El a declarat ca a fost nevoit sa aduca harti de la Cotroceni pentru ca pe plan local nu exista o documentatie serioasa privind aceasta zona de risc.
Genistii militari si vanatorii de munte au fost chemati de presedintele Traian Basescu pentru a ajuta la lucrarile de deblocare a Vaii Oltului.
Conducerea democrata a decis ca nu exista nici un motiv pentru a-si schimba vreun ministru din Cabinetul Tariceanu, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, vicepresedintele PD, Ioan Oltean, declarase ca la Colegiul Director din februarie unii ar putea sa piarda sprijinul politic.
Conducerea liberala s-a declarat decisa sa demareze dezbaterea proiectului fuziunii cu democratii, desi la sfarsitul anului trecut, cand tema a fost relansata de presedintele Traian Basescu, PNL nu s-a grabit sa dea termene clare.
Conducerea PC a anuntat ieri ca Biroul Permanent al partidului, care se va reuni la 21 ianuarie, va analiza cele doua curente de opinie antagonice din interiorul formatiunii, unul privind parasirea Coalitiei de guvernare, iar cel de-al doilea referitor la continuarea colaborarii cu PNL, PD si UDMR.
Partidul lui Vadim Tudor a pierdut 19 parlamentari din totalul celor 69 de mandate obtinute de aceasta formatiune politica la alegerile din noiembrie 2004, dar liderii PRM considera ca aceste plecari nu reprezinta un semnal de alarma sau un simpton de criza, cum spun analistii.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Miercuri seara, la Hotelul Intercontinental, presedintele Traian Basescu a primit - pentru a doua oara consecutiv - premiul de "Omul politic al anului", pentru 2005.
Social-democratii au intrat febra construirii unei alte imagini a partidului, pentru a se asigura ca nu vor pierde si urmatoarele alegeri.
PSD continua sa-l sprijine pe Adrian Nastase la presedintia Camerei Deputatilor, a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana. El a conditionat insa sprijinul acordat lui Nastase de confirmarea acestuia ca nu exista ratiuni suplimentare care sa determine PSD sa-si modifice decizia de a-l sustine.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat ieri cu majoritate de voturi un proiect de lege initiat de parlamentarii UDMR privind regulile de sanatate publica la folosirea ciupercilor comestibile din flora spontana.
Integrarea europeana va zgudui din temelii viata la tara. Deprinsi de comunism si social-democratie sa se taraie la limita subzistentei si indobitociti de saracie, bunicii nostri trebuie sa devina peste noapte fermieri europeni.
Ministrii de Finante din cele mai puternice tari ale lumii s-au intalnit sambata la Moscova pentru a discuta despre securitatea energetica, subiect vizat direct de Rusia, tara gazda a reuniunii.
Conducerea PD are in vedere o serie de masuri referitoare la combaterea coruptiei la nivel inalt, principiu care sta si la baza mandatului politic cu care democratii se vor duce la consultarile cu presedintele Traian Basescu.
Situatia migratiei politice, una dintre prioritatile legislative ale Aliantei pentru acest an, a fost transata in cadrul comisiilor senatoriale de specialitate.
Democratii nu renunta la planul lor de fuziune cu Partidul National Liberal. Emil Boc, presedintele PD, a pledat vineri din nou pentru acest proiect, despre care sustine ca ar fi stat la baza nasterii Aliantei Dreptate si Adevar.
Deputatul Lucian Bolcas, vicepresedintele Partidului Romania Mare si al Camerei Deputatilor, nu crede ca excluderile si dezertarile din partid vor afecta forta acestei formatiuni.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, considera ca o "oligarhie" lupta din rasputeri pentru discreditarea doctrinei liberale si a unificarii dreptei de pe scena politica romaneasca.
Vasile Blaga, secretarul general al Partidului Democrat, a avut vineri ingrata misiune de a potoli spiritele incinse de atata combatut politic din organizatia judeteana a democratilor.
google-analytics.com