Cautare

7299 de rezultate pentru "ricu" (5.88 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Printre nemultumirile exprimate de Constantin Fratila in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 17 martie a.c.
PSD se pregateste sa revina la guvernare in cel mult un an, a anuntat presedintele social-democratilor, Adrian Nastase. El sustine ca integrarea Romaniei in UE va gasi PSD-ul la putere.
Liderii marcanti ai PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, au sunat goarna in teritoriu si i-au indemnat pe toti membrii partidului sa se mobilizeze si sa lupte cu toate fortele impotriva actualei Puteri.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Intentia liberalilor de a modifica substantial legile privind proprietatea - in sensul impunerii principiului restituirii integrale, in natura sau prin despagubiri acolo unde nu se poate altfel - i-a luat prin surprindere atat pe amicii cat si pe adversarii PNL-ului.
Proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului Tariceanu referitoare la completarea cat mai detaliata a declaratiilor de avere i-a nemultumit ieri pe senatori, care se tem ca astfel vor deveni tinte tentante pentru hoti.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
Problema reglementarii situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a provocat dezbateri in Comisia Juridica a Senatului intre avocatul Casei Regale si cel al printului Paul de Romania.
Una dintre conditiile impuse de Uniunea Europeana privind aderarea este pregatirea unor persoane capabile care sa ocupe statutul de functionar public.
Grupul PSD a inaintat Biroului Permanent al Senatului o motiune simpla cu titlul “Agricultura, in pragul demararii declinului“. Senatorul PSD Ilie Sarbu a precizat ca masurile propuse de actualul Guvern au fost initiate si in perioada 1997-2000.
Anuntat, saptamana trecuta, ca fiind cel mai probabil noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, Ioan Bujita nu se afla in gratiile prefectului Andrei Todea, omul care trebuie sa-si dea acordul cu privire la instalarea sa in functia vizata.
Conducerea Camerei Deputatilor a trimis Comisiilor juridice reunite spre avizare solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de modificare a listei Guvernului, aprobata prin hotarare a Parlamentului, in sensul desfiintarii functiei de ministru delegat pentru coordonarea Autoritatilor de Control.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Motiunea simpla “Agricultura - in pragul demararii declinului“, initiata de PSD, a fost respinsa ieri de plenul Senatului cu 66 de voturi “impotriva“, 38 “pentru“ si 14 abtineri.
Alegerile anticipate si remanierea sunt subiecte care au alimentat piata zvonisticii. Sau nu neaparat. Cel putin pana la acest moment, majoritatea liberalilor au declarat ca se impotrivesc dorintei presedintelui Traian Basescu, fapt confirmat si de senatorul PNL Puiu Hasotti.
google-analytics.com