Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (2.67 secunde)
'Am criticat de mai multe ori in declaratiile mele politice lipsa de viziune si balbaiala de care a dat dovada actualul Guvern. De fiecare data cand acest Guvern a luat o masura, a facut-o fara a tine cont de constitutie, de lege, sau de popor.
Cum a fost scoasa reorganizarea administrativa din proiect Seful statului a renuntat la ideea de a schimba, odata cu modificarea Constitutiei, actuala impartire a teritoriului. ... O noua impartire administrativ-teritoriala, adusa in discutie de presedintele Traian Basescu, ar putea fi facuta printr-o lege pentru care forul decizional este Senatul.
• Premierul Victor Ponta prezinta astazi "starea natiunii" din punct de vedere bugetar. ... • O alta parte a prezentarii se concentreaza asupra deciziilor dificile pe care guvernul le va lua, cu privire la venituri suplimentare la bugetul de stat si reduceri de cheltuieli. Cateva din ideile comunicate de premier:
Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a hotarat reducerea ratei dobanzii de interventie cu 0,5 puncte procentuale pentru a valida procesul de dezinflatie, potrivit unui comunicat al institutiei.
Dupa recenta scadere a dobanzii de interventie anuntata de Banca Nationala a Romaniei (BNR), bancile comerciale au inceput sa mai reduca din dobanzile practicate la credite.
Cupoanele cu reduceri, un nou tip de promotie pe piata bunurilor de larg consum din Romania, vor fi distribuite din 14 aprilie prin intermediul ziarelor.
Presedintele Traian Basescu a anuntat luni ca reforma fiscala va continua in 2006 cu reducerea contributiilor la fondurile de sanatate, de pensii, de somaj, astfel ca numarul 16 va deveni arhicunoscut in fiscalitatea romaneasca, aceasta politica avind ca obiectiv stimularea masiva a economiei.
La rectificarea bugetara, intrata ieri la Guvern, in prima lectura, ministerele din domeniile pentru care se poate activa clauza de salvgardare primesc sume suplimentare de la bugetul de stat, in timp ce alte ministere vor trebui sa suporte reduceri considerabile de bugete.
Un card de mobilitate europeana pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani a fost lansat ieri la Craiova.
In perioada Sarbatorilor de iarna, marii retaileri de produse electrice si electrocasnice au pregatit oferte speciale incluzand reduceri intre 10 si 50% la o gama variata de produse.
Nici nu a trecut bine perioada Sarbatorilor de iarna, ca febra cumparaturilor ii va cuprinde din nou pe romani. ßi asta pentru ca de saptamana viitoare se deschide oficial sezonul reduce-rilor.
Comerciantii cu amanuntul pot efectua soldari pentru produsele specifice perioadei de iarna in perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2007, asa incit in aceasta perioada se pot face achizitii de produse la niste preturi foarte atractive. Este, ca sa zicem asa, sezonul cel mai drag amatorilor de shopping.
Marile magazine s-au pregatit din timp pentru a face fata cum trebuie invaziei de cumparatori din perioada Pastelui cu reduceri de pret si cu oferte specifice marii sarbatori din ce in ce mai variate.
Romania trebuie sa colecteze anual 88.000 de tone de deseuri electronice si electrocasnice, pentru ca altfel risca sa fie amendata de UE. Media este de patru kilograme de deseuri pe cap de locuitor, o cifra greu de atins.
Contractul semnat de doua mari societati de pe piata produselor petroliere a fost analizat de Consiliul Concurentei. Petrom si Rompetrol Rafinare au semnat un contract prin care achizitionau carburanti una de la cealalta.
Cine vrea sa scape de aglomeratia din magazine din perioada sarbatorilor poate sa profite de ofertele retailerilor din aceasta perioada. De la inceputul lunii noiembrie, a inceput, ca in fiecare an, ofensiva ofertelor de dinaintea sarbatorilor.
ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat sindicatele ca ar putea concedia 16% din angajatii din SUA, incepand din luna ianuarie, ca urmare a problemelor de pe pietele auto, a bunurilor de consum si a utilajelor industriale, potrivit Wall Street Journal.
Situatia economica de la Dacia ar putea fi si mai rea decat acum, cand uzinele argesene au fost inchise pentru a o luna. Francois Fourmont, directorul general al Automobile Dacia, aprecia ca este posibil ca societatea sa renunte la 3000 de angajati.
Majoritatea companiilor de asigurari au afisat deja noile tarife la politele RCA si Casco pentru anul 2009, care vor intra in vigoare fie de saptamana aceasta, fie de la 1 ianuarie. Preturile politelor de raspundere civila auto s-au majorat in medie cu 25-40%, anul acesta.
Noua administratie ar fi vrut sa creeze o impresie buna la inceput, pentru a-si construi fondul necesar de incredere, cel putin pentru primele sase luni, in scopul realizarii proiectelor imediate. Or, in conditiile economice de azi, orice masura populista este periculoasa pentru buget.
google-analytics.com