Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (5.16 secunde)
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
In timp ce un comunicat al Ministerului Integrarii anunta restructurarea siderurgiei si scaderea productiei cu peste 2 milioane de tone de produse finite pana in 2008, reprezentantii Ministerului Economiei si Comertului apreciaza o crestere a productiei siderurgice cu 3,5 milioane de tone in urmatorii 4 ani.
Liderii Sindicatului Lucratorilor de la Dunare "Farul" sustin ca au gasit o solutie pentru salvarea de la concediere a salariatilor de la Atelierul de Reparatii din cadrul Sectiei Cai Navigabile Sulina.
Magazinele de tip „discounter“ (de reduceri) au inceput sa fie prezente tot mai mult pe piata romaneasca, in conditiile in care pana nu de mult comertul de acest gen era aproape inexistent.
Astfel, institutiile financiare si-au indreptat atentia si catre tineri (adolescentii sau elevii de liceu), care au devenit unul dintre segmentele de public-tinta al lor.
Un loc de munca la mare cautare printre tineri in ultima perioada este cel de lucrator in domeniul vanzarilor.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
KazMunaiGaz, actionarul majoritar al Rompetrol, si o echipa condusa de presedintele Dinu Patriciu si Titov Buzescu, vicepresedinte pe eficienta operationala, au initiat un amplu proces de restructurare, care afecteaza cateva sute de angajati, au declarat pentru Mediafax surse din grupul petrolier.Primul val de plecari din Rompetrol a numarat peste 500 de oameni, urmand ca pana la sfarsitul acestui an numarul angajatilor care vor parasi compania sa urce cu alte cateva sute.
Oficialii companiei germane E.ON., unul din principalii distribuitori de energie din Bulgaria, au anuntat, luni, ca aproximativ 170 de locuri de munca din Bulgaria vor fi reduse, in contextul in care preturile la electricitate in aceasta tara nu sunt suficient de ridicate pentru a acoperi costurile.
Ore suplimentare care nu mai sunt platite in Combinat, reduceri drastice de personal la firmele care executau diferite lucrari pe platforma siderurgica, un exemplu graitor in acest sens fiind societatea Atlas, unde jumatate dintre cei 450 de angajati isi vor pierde locul de munca, acestea sunt cateva dintre consecintele crizei economice mondiale care a afectat atat activitatea colosului siderurgic cat si a catorva zeci de firme carora li s-au reziliat contractele incheiate cu ArcelorMittal Galati.
Grupul olandez Vimetco, actionarul majoritar al producatorului de aluminiu Alro Slatina, analizeaza disponibilizarea, anul viitor, a 1.200 de salariati si reducerea cu 50% a productiei, in paralel cu alte masuri de diminuare a costurilor cu materiile prime, a anuntat, vineri, compania romaneaca.
Aproximativ 100 de persoane din sindicatul Solidaritatea de la Alro Slatina au protestat ieri pe platoul din fata cladirii administrative a fabricii. Acestea se tem ca numarul locurilor de munca va scadea cu 400.
Conform unei anchete de conjuctura, data publicitatii ieri de Institutul National de Statistica, managerii firmelor romanesti estimeaza ca activitatea din industrie si comert va inregistra scaderi in perioada martie-mai 2009, in timp ce constructiile si serviciile vor raporta o relativa stabilitate.
Fabrica de Tigarete. Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil. ... Traditia de peste 65 de ani s-a transformat in scrum... La sfarsitul anului 1940, in municipiul unde sunt expuse operele marelui Constantin Brancusi, a fost infiintata prima fabrica de tutun din Oltenia.
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Aceasta a fost masura principala de reducere a costurilor pe care firmele din Romania au luat-o pentru a trece de criza. Potrivit unui studiu, cele mai mari reduceri salariale au fost facute in top si middle management.
Romania reprezinta in prezent un test pentru UE, Fondul Monetar International (FMI) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care au reusit anul acesta sa ajute la evitarea unei crize bancare in Europa Centrala si de Est, comenteaza The Times, in editia electronica de marti.
'Romania nu are nicio strategie in domeniul transporturilor, plateste foarte scump intretinerea drumurilor si are "servicii de transport sub standardele europene".
google-analytics.com