Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (4.88 secunde)
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora. In privinta abonamentelor, atat elevii, cat si studentii beneficiaza de o reducere de 50 la suta, pentru toate trenurile Regio.
Este record de vanzari in ziua cu cele mai mari reduceri. Romanii s-au inghesuit de la primele ore ale diminetii sa cumpere electronice si electrocasnice.
Reprezentantii unui sindicat din politie au negociat pentru membri, pe langa reduceri la telefonie mobila si analize medicale, mai multe proceduri cosmetice, inclusiv tratamente cu botox si acid hialuronic.
Anul acesta, Black Friday aduce reduceri la telefoane si televizoare, un iaht si... cateva tone de carne de porc.
Consilierii locali au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute bugetul Slatinei, acesta fiind estimat la 180 de milioane de lei, din care aproximativ 101 vor fi venituri proprii ale bugetului municipal.
Senatorul de Prahova Iulian Badescu, care a demisionat din PD-L si a trecut la PSD, explica pe blog motivele pentru care a facut acest gest de responsabilitate morala si politica. ... 'Nu sustin masurile de austeritate pentru care executivul si-a asumat raspunderea.
Cu putina vreme in urma, reprezentantii sindicali anuntau ca vor renunta la politeturi si vor lupta cu toate armele permise de lege impotriva Cosiliului de Administratiei al unitatii, motivul fiind intentia conducerii de a concedia mai multi salariati considerati a fi neproductivi.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) isi pastreaza tinta de inflatie din acest an, ca si pe cea de anul viitor, desi recunoaste ca in cazul in care Guvernul va ceda la presiunile sindicatelor, indicele preturilor de consum o va lua razna.
Biletele pentru transportul feroviar de calatori costa începând de ieri, cu aproximativ 7% mai mult. ... Începând de ieri, cei care si-au propus sa plece în vacanta cu trenul si nu si-au luat înca bilet de calatorie vor scoate din buzunar cu aproximativ 7% mai mult.
Fluctuatia de personal din cadrul companiilor private se va reduce, pe fondul crizei economice, ca urmare a amanarii planurilor de extindere ale firmelor si a prudentei manifestate de salariati in ceea ce priveste siguranta locului de munca, ceea ce va duce cresterea performantei acestora.
Recent intors de la Zurich, directorul general al societatii Alro Slatina, Gheorghe Dobra, le-a comunicat vineri sindicalistilor ca patronatul vrea sa scape de inca 400 de angajati.
Craiova a gazduit ieri prima editie a Forumului Economic Regional (FER), organizat de Media XPRIMM. Au participat reprezentantii a 59 de companii din Oltenia - care detin 24.000 de angajati - , respectiv lideri de sindicate din regiune, asiguratori si autoritati din domeniul pensiilor de stat si administrate privat.
Conducerea companiei Alro Slatina a anuntat inceperea unui program de disponibilizare a 493 de salariati, care trebuie sa se incheie pana in iulie.
Nici Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) nu a scapat de valul disponibilizarilor. Astfel, numarul agentiilor si institutiilor din subordine se va reduce de la 33 la 13, fapt ce va conduce la reducerea personalului cu 20%, a declarat, sambata, ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a postat, marti, pe blogul personal, un link cu "documentul secret" al Fondului Monetar International, care, din informatiile sale, ar fi extrem de dur si ar viza o serie de masuri de austeritate pentru perioada 2010 - 2013.
Bugetul trebuie depus in Parlament cat mai urgent Saptamana trecuta un director de la Banca Nationala a Romaniei declara nonsalant ca toate pensiile mai mici de 1000 lei trebuie impozitate si ca 30% din angajatii de la stat trebuie dati afara.
Una dintre cele mai de succes companii la nivel mondial, Intel, mai recurge uneori la reduceri de personal din diverse motive. A venit momentul fabricii Rio Rancho din New Mexico sa fie restructurata la nivel de personal prin reducerea acestuia cu 20%.
Noutatea produsului fata de alte asigurari clasice sunt serviciile stomatologice Include o consultatie de nutritie si o sedinta cu un antrenor personal de fitness gratuite.
Are o frecventa si un debit verbale proprii vanzatorilor de iluzii, numai bune sa te insele, lucru pe care-l si reuseste cu unii gura-casca. Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia:
google-analytics.com