Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (4.89 secunde)
Ai card de credit? Iata ce spune cardul despre personalitatea ta Cardul de credit dezvaluie din personalitatea ta mai mult decat crezi. Modul in care folosesti cardul de credit la cumparaturi iti tradeaza personalitatea.
Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
Am reusit sa ma dumiresc destul de greu, dupa ce am trecut pe la cel putin cinci posturi de televiziune de unde am aflat doar ce pot cumpara la teleshoping sau cum sa-mi decorez casa.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Suntem in anotimpul in care cu totii ne bucuram de tot ce are mai bun, mai gustos si mai sanatos de oferit natura. Si aici ma refer la pamanturile noastre romanesti si la roadele lor, de care cu totii beneficiem si suntem atat de incantati.
Continuam publicarea Regulamentului de organizare si functionare al Consiliului de Monitorizare: ... - (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou.
'De vreo doua zile incerc sa fiu un contribuabil onest. ... Atentie, nu am obiectii de principiu fata de alinierea taxelor pe drepturi de autor la celelalte forme de venit.
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
FARCAS) La inceputul anului 2013, ufologul polonez Piotr Cielebias, a luat un interviu ufologului rus din generatia de mijloc, Mihail Borisovici Gershtein (foto).
Este sigura sarcina dupa cancerul de san? In lumea de astazi, aproape unul din patru cazuri noi de cancer de san apare la femeile de varsta fertila.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra.
Doi dintre actualii consilieri personali ai primarului Craiovei, Antonie Solomon, nu se vor mai regasi in echipa de sfatuitori, cinci la numar, a edilului dupa 1 ianuarie 2007.
Anul de gratie 2007. ... Respiram cu atentie si ne pregatim din nou de start. ... De aceasta data cu acte in regula. ... liderul PD, Mircea Toader, ne asigura ca locul pe lista obtinut (prin vot) de candidatul galatean, viceprimarul municipiului Galati, Constantin Dumitriu, este 100% eligibil.
Chestorii Camerei Deputatilor propun intr-un memorandum intern trimis Biroului Permanent un buget al institutiei pe 2009 in valoare de 395.199.000 de lei, reprezentand o crestere cu 46,5% fata de bugetul din acest an.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Biroul Permanent al Camerei a aprobat miercuri o reducere a bugetului pe anul in curs de la 291. ... 000 de lei la 255. ... 000 de lei, diminuarea survenind in urma aprobarii de catre Parlament a OUG privind rectificarea bugetara, cel mai mult fiind afectate veniturile pentru cheltuieli de personal.
google-analytics.com