Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (8.84 secunde)
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala se plange ca nu are personal pentru inspectiile fiscale. ... Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara.
La numai trei ani de la înfiintare, OD Tehnic a reusit sa ajunga un nume în industria materialelor compozite din România.
Zeci de galateni au sansa de a-si gasi un loc de munca intr-o banca. Si asta pentru ca, in prezent, orasul nostru se confrunta cu o explozie de agentii bancare. Doar in Micro 19 sunt pe punctul de a fi inaugurate sapte unitati bancare.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat astazi, referitor la disponibilizarile anuntate de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ca toata chestiunea este la stadiu de proiect de lege si se refera la normative de personal in administratiile publice locale.
Morti obligati sa plateasca dari la stat, impozite calculate gresit, de-ti sta inima in loc, sau persoane somate sa achite taxe locale, desi ele si-au schimbat de mult domiciliul.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Muzeul Satului atrage sute de mii de vizitatori.
Sindicalistii din televiziunea publica apeleaza la liderii PSD care conduc Parlamentul, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, pentru a bara adoptarea propunerii Ministerului Finantelor de a reduce subventiile bugetare la jumatate pentru TVR.
De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini. Aceasta este cea mai puternica declaratie de nemultumire a voastra!
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo!
Cu un deficit bugetar de 370 de miliarde lei, Primaria Navodari va renunta din luna mai la angajatii care sunt de "umplutura".
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. ... In ultimele zile, guvernul a anuntat tot felul de masuri de reducere de personal din sectorul bugetar, de cheltuieli, dar, pana acum, nu a facut nimic concret pentru a combate efectele crizei.
Jumatate din primarii din Gorj au facut rost de fonduri pentru propriile buzunare.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. ... In ultimele zile, guvernul a anuntat tot felul de masuri de reducere de personal din sectorul bugetar, de cheltuieli, dar, pana acum, nu a facut nimic concret pentru a combate efectele crizei.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o Declaratie politica intitulata "Guvernul Boc si panza de paianjen", pe care o puteti citi in continuare.
Sper ca vi-l mai amintiti pe ministrul prins cu ocaua mica, ale carui doua prenume identice, unul serios si unul de alint, reprezinta ori o balbaiala a nasului de botez, ori una a parintilor care si-au lasat o marja de siguranta pentru cand ar trebui sa-l urecheze si i-au spus "Ioan" si au adaugat o picatura de rasfat in prescurtarea familiara a aceluiasi prenume, atunci cand i-au spus si "Nelu".
google-analytics.com