Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (5.16 secunde)
"Rabla", programul de innoire a parcului auto, a inceput sa agite spiritele atat printre doljeni, dintre care unii s-au grabit sa se inscrie de pe acum, cat si printre dealeri, care inca asteapta numarul oficial de locuri ce vor fi disponibile.
Oficialii Fondului spun ca imprumutul este de 12,95 miliarde de euro, pentru a evita numarul 13. Dobanda pentru pachetul financiar acordat Romaniei va fi in jur de 3,5% pe an.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... "Client de top" cu carduri "Gold" sau chiar "Platinum". ... Modul cum este abordat un client depinde de culoarea cardului.
Unitatile bancare motiveaza ca nu-si permit financiar sa anunte toti clientii de reducerea dobanzilor. Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
Desi pare incredibil, pentru a putea sa-si vanda locuintele, in ultimul an, unii proprietari au fost dispusi sa negocieze scaderi de pret de pana la 50%.
Proiectul presupune reduceri in domeniul apararii, inghetarea salariilor functionarilor publici si a angajarilor in acest sector, precum si inchiderea a unei treimi din oficiile de turism.
"Boc e pur si simplu depasit de situatie"', pe care il puteti citi in continuare.
Fara a primi indicatii de la functionarii care se ocupa de solutionarea dosarelor de inmatriculare a masinilor, multi posesori de autovehicule nu stiu ca isi pot reduce taxa printr-o simpla declaratie pe propria raspundere referitoare la numarul de kilometri rulati.
www.toysmall.ro se alatura campaniei Black Friday cu peste 500 de jucarii care vor avea reduceri reale de pana la 30%.
Recent, Exotique, brand-ul de decoratiuni interioare aduse din toata lumea, a implinit 10 ani.
Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse de casa si gradina, organizeaza anul acesta doua campanii de Black Friday care se vor desfasura in urmatoarele doua week-enduri ale lunii noiembrie:
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, inaugureaza astazi, 14 mai 2015, un nou magazin in Bucuresti, situat pe B-dul. Pierre de Coubertin nr.
S-a tot vorbit in ultima vreme de scaderile de preturi la care AMD si-a supus toate gamele de procesoare, insa putin isi mai amintesc valorile de la care au inceput s-a descreasca aceste produse.
Presa internationala vorbeste deja de eventuale reduceri de preturi la care AMD va supune majoritatea procesoarelor din portofoliu. ... Astfel, cel mai rapid procesor de nivel mediu, Athlon 64 X2 6000+ va fi cotat la 178$, de la 241$, ceea ce inseamna o scadere de peste 35%.
3D, noua moda la televizoare Romanii dornici sa fie in pas cu cele mai moderne tendinte aleg sa-si cumpere televizoare 3D, profitand de ofertele de pe piata.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
• Kilipirim, editia de primavara din acest an:
Ce poate fi mai frumos decat o vacanta la mare, pe o plaja insorita, savurand un cocktail rece si colorat si o pereche de sandale dintre cele mai comode!
Meriti reduceri, ore intregi de shopping si mult Prosecco racoritor, pentru ca nu este usor sa fii femeie! ... Magazinul The Retro Shop te trateaza ca pe o diva si iti face vara si sedintele de shopping mai frumoase!
Familia Cristian, adica sotii Sandu si Laura Cristian si fiul lor, Leonardo, de sapte ani, participa la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. "Suntem din Orastie, Ardeal, si am venit cu haine de piele naturala, dar si blanuri superbe.
google-analytics.com