Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (4.61 secunde)
Sfarsitul de an inseamna si ceas de bilant, e momentul cand analizezi ce ai realizat si ce iti propui sa faci pe mai departe - acest lucru este valabil in special pentru edilii localitatilor.
Bune, rele cum erau acele masuri, pe care ni le-am mai si asumat, noi nu le-am contestat nici macar in al doisprezecelea ceas", a declarat Stamatoiu.
PSD ne-a dat de 8 Martie flori, o carte de Adrian Paunescu, ceas de masa si ciocolate. Ne-au promis ca ne dau si de-ala de mana, da‘ n-au mai venit.
Daca lucrurile vor merge ceas si nu se va mai amina momentul schimbarii Cabinetului, in maxim doua saptamini Executivul va avea o noua componenta.
La ceas aniversar, liberalii au trecut si la negocierile pentru unificarea fortelor autentice de centru dreapta, ieri avand loc o intalnire cu Actiunea Populara (AP).
"Am asteptat pana in ultimul ceas sa vedem daca mai este posibila o refacere a Aliantei D.A. printr-o guvernare PD-PNL-PLD, dar nu este posibil.
PSD taie si spanzura Cel mai implicat partid s-a vrut a fi in ultima saptamana cel social-democrat care, pe langa motiunea de cenzura pe care o flutura pe toate canalele media, a incheiat un protocol de colaborare cu pensionarii galateni, pe care vrea sa-i ajute macar in al doisprezecelea ceas, poate-poate ii atrage pe varstnici cu totul spre doctrina PSD.
Totodata, pe langa motiunea de cenzura pe care o flutura pe toate canalele media, PSD a incheiat la inceputul toamnei si un protocol de colaborare cu pensionarii galateni, pe care vrea sa-i ajute macar in al doisprezecelea ceas, poate-poate ii atrage pe varstnici cu totul spre doctrina PSD.
Tocmai de aceea, in al doisprezecelea ceas, Toader a solicitat, in mod expres, reprezentantilor Consiliului Judetului, sa recurga la criteriile de acoperire a cheltuielilor de functionare in totalitate la toate comunele si sa nu se mai faca niciun fel de diferenta de primar deoarece cetatenii nu sunt vinovati ca au un primar de alta culoare politica decat "condeiul presedintelui sau al majoritatii din CJ".
Pe de alta parte social-democratii poarta la nivel central, la ceas de seara, discutii care par sa nu se reflecte si la nivel local, iar ultimele aliante parlamentare intre PSD si un fost colaborator - Partidul Conservator - par a ramane, inca, la stadiul de discutii si colaborari parlamentare, si nu de aliante pentru alegerile locale.
din nou lasat sa se scalde in ape tulburi la Constanta, democrat-liberalii nu pot spune ca au descoperit, in al 101-lea ceas, formula ideala pentru ca in toamna sa nu se repete figura esecului.
“Sa fie intr-un ceas bun!”, a incheiat Oltean si a anuntat trecerea la prezentarea proiectului de buget al asigurarilor sociale pe 2009.
Consider ca Andrei da dovada de lipsa de maturitate si nici in al 12 ceas nu pare sa isi fi revenit", a mai declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Claudiu Palaz.
Sedinta condusa de consilierul PSD Felix Stroe (foto) in lipsa primarului Radu Mazare poate bate recordurile de eficacitate durand pe ceas doar cateva zeci de secunde.
Cu gandul la referendumTotusi, presedintele PNL Mangalia s-a aratat dispus sa colaboreze, chiar si in al 12-lea ceas, cu primarul Tusac, macar pentru a aproba bugetul orasului pe 2009.
Sa ne amintim la alegerile europarlamentare de milionul de oameni care s-a napustit la ceas de seara sa voteze. Un om intreg la minte, care vrea sa castige nu intra in competitie fara sa aiba rezolvata aceasta problema".
Timp de mai bine de un ceas, cei doi politicieni au negociat sprijinul pentru Basescu, materializat prin atacarea adversarilor acestuia in media si prin cedarea voturilor peremiste, in turul doi, actualului presedinte.
Ea a precizat ca, in ultimul ceas, Traian Basescu doreste sa pozeze intr-un personaj de dreapta, dar este prea tarziu sa o mai faca dupa ce a adus PSD la guvernare.
Pamfletarul Corneliu Vadim Tudor spunea ca Emil Boc a fost batut in copilarie cu cureaua de la ceas. Va prezentam cateva din bancurile cu Emil Boc, supranumit pe Internet "Primul clown al Romaniei".
chiar si in acest ceas al doisprezecelea, dl Traian Basescu este tot cu cutitele pe masa: "O tara in criza este ca o tara in razboi aproape, afirma tot atunci domnia sa.
google-analytics.com