Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (3.57 secunde)
Ca ne place sau nu, ca vrem sa acceptam sau nu, ca mimam roluri cu care nu ne potrivim sau suntem sinceri, ca vom cadea de acord macar in al 99-lea ceas sau nu, da!, este nevoie de o clasa politica care sa demonstreze ca merita increderea cetatenilor, asa cum este capabila sa inteleaga la modul real si practic mai ales motivele de dezaprobare ale acestora.
La ceas de bilant, PNL va considera - oare - IMPORTANT faptul ca patria nu are pentru ce sa-i fie recunoscatoare?
Ar fi normal ca macar acum " in ultimul ceas inainte de intrarea in anul decisiv 2016 cu alegeri locale si parlamentare " si liberalii sa termine sa joace la dublu " una pentru electorat in conferinte de presa si alta in culise.
Daca ati preluat aceeasi teza cu ceas de noapte. Sedinta de guvern a avut loc la ora 19,30. Daca dumneavostra spuneti noapte buna la 19,30, inseamna ca e bine.
Si pentru ca ne aflam acum la ceas de bilant, as vrea sa evidentiez doar cateva dintre realizarile acestui an, fara pretentia de a le cuprinde pe toate si fara a le ierarhiza.
La Craiova, transformarea nu este cunoscuta amanuntit, nici macar in al doisprezecelea ceas, directorul regiei, Gheorghe Popescu, bajbaind in intuneric.
Cercetatorii italieni au pus la punct un computer care poate fi purtat pe mana, intocmai ca un ceas. Numele lui este "Zypad", iar "parintii" sai nu mai sunt japonezi, ci italienii de la Eurotech, o firma specializata in productia de computere.
Si daca nici in al 12-lea ceas primarii ramasi in urma cu integrarea nu se vor trezi, acestia vor ajunge mai devreme sau mai tarziu la judecata comunitatii care i-a ales si pentru care nu au facut nimic.
Ei au promis aceasta in urma plangerilor venite din partea unor reprezentanti ai mass-mediei si a unor clienti. In final, au fost prezentate si realizarile la ceas aniversar.
Fiind la ceas aniversar, inspectorii bihoreni si-au adus aminte de inceputurile institutiei lor, infiintata in 1992. Din colectivul de atunci, au mai ramas doi inspectori, respectiv Valeriu Cojocaru si Teodor Borha, restul sunt veniti de curand.
Printre obiectele licitate s-au numarat o minge cu autografele tuturor membrilor echipei nationale de fotbal a Romaniei primita in dar de Regele Mihai, o cupa primita de Principele Nicolae (fiul Regelui Ferdinand si a Reginei Maria a Romaniei), precum si un ceas marca Omega primit de atleta Gabriela Szabo cand a primit si titlul de "Sportivul Anului".
In Drobeta Turnu Severin se vindeau masti Spiderman, papusi My Doll, jucarii muzicale (ursuleti si sunatori) si ceas de jucarie avand aplicate ambele marcaje CE/CS.
Anuntat cu pompa în primavara acestui an, Programul destinat achizitionarii de tractoare nu a functionat nici macar o zi, nici macar un ceas, pentru ca statul nu a pus la dispozitie nici un leu pentru acest capitol.
Reprezentantul Deutsche Bank, o unitate bancara ce in urma cu un an functiona „ceas“, a anuntat de pe acum o diminuare cu 4 la suta a cresterii economice a Germaniei.
Reprezentantul Deutsche Bank, o unitate bancara ce in urma cu un an functiona „ceas“, a anuntat de pe acum o diminuare cu 4 la suta a cresterii economice a Germaniei.
Inseamna cele mai bune si mai obiective stiri, inseamna nenumarate campanii sociale sau culturale, inseamna muzica buna si, nu in ultimul rand, inseamna numeroase concursuri pentru fidelii sai ascultatori, cu care craiovenii au fost rasfatati chiar astazi, la ceas aniversar.
Pun un singur ceas? Cum se vede care, cat consuma?", se intreaba Ileana Bloanca. Si caminul...? Pentru remedierea situatiei, Ileana Bloanca s-a adresat Companiei de Apa "Oltenia", care se face vinovata de situatia creata.
Statul incearca astfel, in al doisprezecelea ceas, sa se foloseasca de Bursa pentru a face rost de lichiditati, dupa ce a imprumutat anul trecut 18 mld.
Boc, Videanu, Berceanu si ceilalti ar trebui, macar in al doisprezecelea ceas, sa inteleaga ca in cazul in care economia nu va fi revigorata fara credite externe, prin revitalizarea exporturilor si scaderea fiscalitatii, drama Romaniei va continua sa se adanceasca.
ABS, ESP, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, aer conditionat manual, airbag sofer si pasager, airbag-uri laterale si cortina, sensor de blocare a usilor in mers, computer de bord, linie audio premium cu radio, CD, MP3, RDS, ceas, 4 boxe, 2 twetere, USB, inchidere centralizata, servodirectie electrica etc.
google-analytics.com