Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (3.84 secunde)
Un ceas inteligent dispune de toate functiile unui telefon, daca esti intr-un examen si nu ai invatat prea mult, poti trimite de pe el un mesaj sau un email unui prieten pentru a-i cere sa te ajute.
Pe frontispiciu, Google prezinta o animatie cu niste baloane - fiinte vii, care privesc nerabdatoare spre un ceas: mai sunt 5 secunde si intram in Noul An 2017.
Imposibil sa mai gasesti in marele oras un loc unde se poate petrece un ceas de taifas langa un filigean de cafea turceasca.
Sa auzi bataile unui ceas, sau, sa te ingrijorezi pentru gaura din perete prin care te viziteaza ratonii, pare frivol si lipsit de sens, cand cel mai probabil solutia este sa hranesti adorabilele animalute.
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Si daca ar fi sa ramanem desculti prin ea, Totul e ca sa fie gata trusa de supravietuire, Si ca sa vezi ca mai las si eu de la mine Poti sa-ti iei toate talismanele si pietrele pretioase Exista sansa ca astea sa ne poarte noroc, Cum la o adica, estetic vorbind, poti sa-si iei si o palarie Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Chiar daca asta ar insemna sa se deschida cerurile Iar pamantul sa se dea de tot la o parte Si sa nu mai fie nimic din ce a fost Caci am pregatit pentru tine, de la rusi citire, Pentru gongul final, ultima bataie de ceas care sa fie, O sticla de votca si doua paharele, pentru ultima betie.
Repararea unui ceas scump poate sa varieze intre 100 - 200 RON. Uneori, oamenii vin si cu ceasuri scumpe la reparat:
In noaptea de sambata spre duminica am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani. Si, vai, ne-am trezit, fata-n fata, doi straini, fara varsta, fara busola, fara ani, fara ceas si fara orizont...
Dan Constantin) Prietenul Neagu Udroiu a plecat din lumea lui Moromete, dintr-un sat al Teleormanului si, dupa ani, la ceas de bilant, poate spune ca a ajuns foarte departe.
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas.
Am mai avut broaste din onix - 15 RON, elefantei din onix - 25 RON, pietre la 1 RON, scoici - 10 RON, un vas superb din alama - la 600 RON, vaza din onix - 90 RON si ceas barcuta - 70 RON", ne-a spus Manu Nasiri, care intre timp a participat si la targul de cristale de la Oradea.
Cum este corect? Intrebarea poate fi "Aveti un ceas?" sau, pentru a fi si mai expliciti, "Cat este ceasul?". Sursa: Internet
Imbracata intr-o rochie lunga de culoare mov, creatie a designerului italian Gai Mattiolo, la care a asortat o geanta Hermes bordo, un ceas U-boat cu diamante negre si pantofi Gianmarco Lorenzi, vedeta a fost indelung admirata de invitatii sai.
Cadourile trebuie sa fie simbolice ( altfel va trebui sa lupte in fiecare ceas sa le protejeze). Dupa ani, invita-l acasa.
Prea departe De veghe-n ceas de noapte Pe ganduri si tacut Pe buze-mi plutesc soapte Si ganduri din trecut Si in priviri pierdute Adanc in negrul noptii Plutesc neabatute Reci flamuri ale mortii Privind spre sumbrii nori Ce ratacesc gemand Si scutura ninsori Jelind si frematand Eu te visez pe tine Straina si departe Cand pieptu-mi de suspine Tresalta si se zbate Si pleoapele imi cad Ca intr-un somn molatec Obraji-mi simt cum ard Ca focul din jaratec Si simt incet cum curge O lacrima de dor O lacrima de sange in coltul ochilor.
De exemplu, Rica Raducanu a adus ceasurile lui de mana si un ceas de perete, Seiko, dar si alte marci japoneze, pentru a i le repara", a spus Catalin Vardianu.
Gustav Becher, Iantar - veche de 40 de ani, Junghans (nemtesc), un ceas barometru, hidrometru si termometru in stil chitara (al lui Rica Raducanu), Baume Mercier, Longines, Fossil, Tissaut, Enicar, Ankar", ne-a mai spus Catalin Vardianu.
Era timpul Aretei Sandru, al carei ceas i s-a oprit la mijlocul vietii. A murit in 18 mai 1991, cand mai avea doua luni pana sa implineasca 41 de ani.
Atat si nimic altceva, As vrea si n-as vrea in panoplia ta, Mai degraba sa fiu o iubire frugala Intr-un ceas, intr-o gara, Cand se da timpul cu o ora inainte Sa raman ca amprenta unei secunde pe gustul tau fierbinte Hai, strange-ma in brate!
La ceas de bilant, PNL va considera - oare - IMPORTANT faptul ca patria nu are pentru ce sa-i fie recunoscatoare?
Fara nicio urma de indoiala stiu ca un roman isi intelege, cunoaste si iubeste neamul, nu printr-o depasire a realitatii sale, printr-o coborare undeva in substratul pur uman al personalitatii sale, ci ramanand roman. La ceas aniversar, spun La multi ani Romania! La multi ani romani! si pastrati-va speranta.
google-analytics.com