Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (3.87 secunde)
Anticarii Leu Caius si Petronela din Timisoara au participat la targul din curtea MTR au venit cu sticlarie, cu ceramica, cu tablouri vechi, un ulei cu lalele - la 70 RON, o tpiserie mare din Franta - la 700 RON, arta africana, precum o statueta africa - la 200 RON, un calut vechi din lemn, un ceas mecanic vechi, care are pendula - la 300 RON, portelauri vechi din Franta, Germania si China - intre 100 - 300 RON, statueta cu Fecioara Maria - la 150 RON, elefantei din lemn, ne-a spus Petronela.
Am venit cu genti de piele de vitel - la 350 RON, genti pansonate manual - la 400 RON- 500 RON, borsete din piele - la 145 RON, curele de ceas lucrate manual - la 100 RON, genti mici pansonate - la 250 RON, suporturi pentru sticle de bautura - la 70 RON, rucsaci colorati de piele, diverse modele si marimi, ne-a spus Janos Josef.
Blidarele sunt de la 200 Ron - la 450 Ron, cufarul mare este la 1.500 Ron, iar celelalte sunt la 100 Ron la 450 Ron, cutiile de bijuterii sunt la 450 Ron, iar cele mici - la 200 Ron, oglinda pictata -la 150 Ron di ceas pictat - la 100 ron si la 150 Ron, depinde de cat am lucrat la ele, ne-a spus Manciulea Tudor, care participa in acest week-end la targul de Florii organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Adrian din Brasov a venit cu ii vechi din regiunea Sibiului, Oltenia, Transilvaia, care e mentin foarte bine, cu catrinte, fote, obiecte artizinale din alama,din ceeramica din bronz, ceasuri vechi - pendule, intre 500 Ron - 700 Ron si un ceas superb din bronz - la 1.000 Ron.
Am venit cu melchior, lanioane, cutite de la 150 ron in sus, bricege incepand de la la 30 Ron, pana la 350 ron, un set din coral la 450 Ron, , brichete vechi pe be benzina, baga - un material din broasa testoasa fiarta, inele de argint, bratari din argint, lanturi de argint, la 40 Ron, un inel vechi cu 100 de euro, o traista, un ceas vechi.
Blidarele sunt de la 200 Ron - la 450 Ron, cufarul mare este la 1.500 Ron, iar celelalte sunt la 100 Ron la 450 Ron, cutiile de bijuterii sunt la 450 Ron, iar cele mici - la 200 Ron, oglinda pictata -la 150 Ron di ceas pictat - la 100 ron si la 150 Ron, depinde de cat am lucrat la ele, ne-a spus Manciulea Tudor, cu oglinzi de lemn pictate participa in acest week-end la targul din curtea MTR.
Uitandu-se la ceas, a vazut ca era aproape ora 6.00; strania aventura a durat deci aproape 5 ore. Inainte, martorul avea un nas "stramb", dar care i-a fost indreptat dupa acest eveniment.
In timp ce tu poti crede ca acesta vede doar cat de frumos/oasa sau cat de obosit/a esti, in realitate el poate observa ca ai un telefon foarte scump, o haina de firma, o anumita marca de ceas, pantofi sau accesorii de o anumita calitate, detalii care ii spun clar unui profesionist ca ar putea gasi cu siguranta ceva de valoare la tine in casa de furat.
clubul respectiv era o bomba cu ceas, avea nevoie doar de o scanteie? Dar de unde aceasta viteza naucitoare a focului, de unde acest infern dezlantuit in zeci de secunde?
Dupa al treilea ceas din acea noapte, a vazut un monstru umbland tiptil la etaj. El a descris creatura dupa cum urmeaza:
Mai exista barbati de stat in PSD sa salveze tara in al 12-lea ceas sau vor sari in curand cu totii gardul din spatele Guvernului?
Doar un personaj comic precum liberalul Busoi a si preluat-o, ca pinguinul, la ceas de noapte, vorbind despre OUG 9 tot fara s-o priceapa.
sunt sigur de asta fiindca m-am uitat la ceas, sa vad cat mai am de stat, stiind ca la sase trebuie sa vina schimbarea garzii.
Si la un ceas interesant de la mama, pe care Alex l-a facut tandari. Am stat asa vreo ora. Am incercat sa imi rulez tigari.
Babele au laut pruncii si i-au vindecat la ceas de cumpeni. Babele astea mai stiu cate un leac din plante sau cate o poveste ori descantec.
Astfel ca, la ceas aniversar, toate aceste cupluri vor primi din partea Primariei orasului Eforie suma de 300 de RON.
Diabetul duce la ingrosarea vaselor de sange, deci la ateroscleroza, afectiune care la randul ei este o bomba cu ceas, crescand foarte mult riscul de atac de cord, angina sau atac cerebral.
Macar in acest al doisprezecelea ceas, Sulfina Barbu ar trebui sa inteleaga ca hartiile pe care le primeste de la DADL nu exprima realitatea.
Si de ce sa impovareze si misiunea urmatorului edil, doar pentru ca lui Nicolae Crivineanu i-a venit ideea in al 13-lea ceas?", a mai spus liberalul.
"Fie ca acest ceas istoric sa arate si ora refacerii Romaniei mari in Europa reunita. La multi ani!". Insa, pe langa sedinta solemna mentionata trebuie precizat ca, tot ieri, se presupunea ca au loc dezbaterile pe marginea bugetului pentru anul viitor.
google-analytics.com