Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (3.15 secunde)
In al doisprezecelea ceas, opriti exodul de creiere din Romania si saracirea celor care apara prin operele lor unice identitatea culturala si spirituala a Romaniei!", se mai arata in scrisoare.
In ceas de seara, ii veti vedea trecand pe la casieria serviciilor secrete. Sau pe la Cotroceni. Sau pe la fundatiile patronate de PD-L.
Poate tocmai triumful intelepciunii din al doisprezecelea ceas asupra orgoliilor politicianiste paguboase pentru soarta populatiei va determina si colegii nostri deputati de la PD-L sa mai acuze inca o "eroare de comunicare" si sa voteze pentru adoptarea acestei legi in forma initiala, in pofida amenintarilor sefilor de partid sau chiar de tara.
Totodata, legislatia prevede ca, pentru montarea unui ceas de gaze, proprietarul apartamentului trebuie sa ia avize de la vecini si sa achite taxele aferente noii instalatii.
Celelalte mari puteri - SUA, China, Japonia - si-a pierdut complet increderea in Uniune ca intreg si considera ca liderii europeni sunt dispusi sa-si asume responsabilitati doar in ultimul ceas, doar cand deciziile nu mai pot fi amanate si niciun minut ianinte.
Iar daca masinile nu merg ceas, vaporul pluteste in deriva. Acesta e motivul pentru care n-a mai putut fiinta Saptamana Financiara.
Sa fie intr-un ceas bun", a afirmat Vulpescu, conform Mediafax. Contractul dintre OPSPI si Diaconescu va fi semnat luni, la ora 10:00.
De afltfel, multa vreme acel ceas nu a mai fost intors, iar pe locul unde Dumitru Tinu statea la sedintele de sumar nu s-a mai asezat nimeni, pana cand acele sedinte s-au mutat in alte birouri, in special in cel al lui Cristian Tudor Popescu.
La ceas aniversar ii spunem La multi ani! S-a format la scoala lui Filip Brunea-Fox si Geo Bogza, remarcandu-se pe data drept unul dintre cei mai talentati reporteri literari ai perioadei 1970-1980.
In plus, un ceas Worwit la mana te va indemna sa nu mai stai peste program, sa inchizi laptop-ul si sa te bucuri de tine, de tot ce iubesti si de viata insasi.
Actionarul n-a zabovit insa foarte mult in cantonamentul ilfovean si a plecat rapid, dupa o jumatate de ceas, timp in care a vorbit cu jucatorii, le-a spus ca va fi alaturi de ei si a stbilit cu Liviu Ciobotariu tintele de pe piata de transferuri.
Nicu Neagoe a sfidat si ieri, in cel de-al 12-lea ceas, membrii FRF, care il convocasera de dimineata la raport, in speranta ca vor gasi o cale de mijloc, insa presedintele suspendat al AJF Dolj nu si-a parasit biroul.
Cel mai consistent premiu care se acorda consta intr- un cec de 130 000 de dolari, un vehicul Hammer, si un ceas Audemars Piquet.
- Antrenamentul oficial era deschis, pina acum, doar un sfert de ceas, dar selectionerul a dublat numarul minutelor acordate si pentru a arata ca nu-i e teama inaintea meciului.
Suedia merge ceas dupa traseul succesului din State, Elvetia nu poate din nou sa dea gol in fazele eliminatorii, ultima oara cand a izbutit performanta de a puncta fiind in 1954!
Toti au fost nevoiti sa schimbe acumulatorii a mii, chiar milioane, de computere portabile, care erau posibile bombe cu ceas, gata oricand sa explodeze sau sa ia foc.
Ceasul poate fi pus ma incheietura mainii si folosit ca un ceas normal, dar cu un display destul de generos.
De cate ori se suprapun acele unui ceas, pe timpul unei zile?". Sunt doar cateva exemple de intrebari ciudate la care sunt pusi sa raspunda cei care vor sa se angajeze la Google.
Telefoanele ieftine cu Google Android, o bomba cu ceas in buzunarele operatorilor Operatorii de telefonie mobila din intreaga lume ar putea fi nevoiti sa achite o costisitoare factura de pana la 2 miliarde de dolari pentru a repara componentele defecte ale telefoanelor mobile ieftine care au ajutat la explozia platformei software Android a Google, potrivit unui raport al companiei de service pentru terminale mobile WDS, citat de Reuters.
banalul ceas cu alarma. "Este ca o panta alunecoasa. Din moment ce ai pus mana pe telefon pentru a vedea cat este ceasul, ajungi sa navighezi pe internet si sa ramai treaz", explica cercetatorii, potrivit NDTV.
google-analytics.com