Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (5.20 secunde)
Daca oamenii acestia nu au curajul sa recunoasca nici in ultimul ceas caracterul mizerabil al celui pe care il aduleaza, atunci sa nu spere la mai mult in cariera lor.
Facem eforturi sa-i convingem pe unii colegi de-ai nostri, in al 12-lea ceas, sigur, ca e timpul sa renunte la mentalitatea de regiment, de cazarma pe care le-a inoculat-o PDL si sa se intoarca la oameni, la cei care i-au trimis in Parlament", a spus Ilie Sarbu.
voteaza, logic, NU. Marti seara, intr-un ceas rau, vraciul PDL a gresit. A urmat un suvoi asurzitor de explicatii paranormale.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri sedinta solemna a Consiliului Local Municipal, in cadrul careia au fost rasplatite cu distinctii personalitati de seama ale urbei, la ceas aniversar.
Teama lor groaznica este sa nu le afle secretele prostimea condusa, sa nu se destepte multimile cu un ceas mai devreme si sa iasa iar in strada.
bagati mana pana la ceas, nu pana la cot, promovati in partid si in administratie oameni care pot face cu adevarat treaba si ajutati acest stat sa respire si sa traverseze cu bine criza, pentru ca altfel ne scufundam cu totii.
Fruntasa in oastea basesciana, care nu de putine ori a dovedit o consecventa, demna de un ceas elvetian, in a nu respecta regulile.
Da, m-ar fi mirat daca discipolul marioneta ar fi aratat adevarata preocupare, seriozitate si, macar in al nouazeci si noualea ceas, bun-simt.
Va face UDMR acest pas in al doisprezecelea ceas? Kelemen Hunor:Nu am lasat in ofsaid nici pe Adrian Nastase cand conducea un guvern minoritar, sustinut de noi in Parlament.
AGERPRES informeaza: Victor Ponta, la ceas de bilant:
In politica, acumularile de-o viata pot fi pierdute intr-un ceas, intr-o clipa. Este o lectie pe care MRU a stiut-o, probabil, din carti, dar n-a inteles-o si, mai ales, n-a crezut ca i se va aplica lui insusi.
Dupa o discutie ce nu a durat mai mult de un sfert de ceas, seful statului a iesit din biroul primarului.
Premierul a precizat ca daca presedintele Basescu va insista sa participe la Consiliul European, atunci isi va da seama ca nici in ultimul ceas nu poate exista o sansa de dialog si va lua o decizie alaturi de partenerii din USL care va fi anuntata de la Bruxelles.
Bun baiat Prigoana, ia tomberoanele ceas, poti sa-ti faci digestia dupa programul lor exact. Ce-i mai insenineaza batranetile sunt cativa maidanezi care se uita cu duiosie la ochii lui umezi.
Sorin Rosca Stanescu) Sunt tare curios daca, in al doisprezecelea ceas, Traian Basescu va avea o tresarire de onoare. Daca va da curs propriilor angajamente.
Poporul roman suveran v-ar fi recunoscator daca - in al doisprezecelea ceas - l-ati sfatui pe domnul Traian Basescu sa-si dea demisia imediat, sa se comporte ca un om politic rational si responsabil.
La ceas aniversar, ma alatur celor care ureaza Armatei Romane un calduros si sincer ,,La multi ani!".
"Klaus Werner Iohannis si Vasile Blaga trebuie sa isi asume, in al 12-lea ceas, responsabilitatea de a sustine viitorul comisar european al Romaniei in toate procedurile de audiere din Parlamentul Romaniei si cel European.
A durat mai putin de un ceas pana m-am ales cu grava constatare "Esti foarte subiectiv, partizan si nedrept!". Complimentul initial se rezema pe observatia ca nu-l crutasem de critici pe candidatul X.
Multumita dezbaterii de marti seara â€" despre care domnul Klaus Iohannis a realizat abia in al doisprezecelea ceas ca este un gest de minima barbatie sa se prezinte â€" romanii au putut vedea fata in fata cele doua optiuni pentru functia de Presedinte si diferentele fundamentale dintre cei doi.
google-analytics.com