Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
Potrivit Mediafax, deputatul Antal Arpad a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca aceasta campanie maraton inseamna ca timp de 24 de ore nu va dormi deloc si va vizita 30 de locatii din municipiul Sfantu Gheorghe, inclusiv satele apartinatoare, respectiv Chilieni si Coseni.
Candidatul UDMR pentru functia de primar al municipiului Sfantu Gheorghe va porni in acest maraton marti, la orele pranzului, din Parcul Central, si are in program, printre altele, si o plimbare prin oras alaturi de o mama cu copilul in carucior pentru a vedea ce conditii are aceasta.
De asemenea, deputatul va lipi afise, va vizita o frizerie si se va tunde, va alerga pe stadion, va vizita cantina sociala si centrul pentru cei fara adapost, respectiv blocul Sing-Sing.
Totodata, in cursul noptii, va trece pe la o brutarie si la magazine non-stop, la urgenta, salvare si la sala de asteptare a Garii pentru a sta de vorba cu cei fara adapost, care dorm acolo, iar in cursul diminetii doreste sa se intalneasca cu navetistii de pe ruta Sfantu Gheorghe - Brasov.
De asemenea, Antal va vizita, noaptea, alaturi de politisti, "punctele fierbinti" ale orasului, care ridica probleme din punctul de vedere al ordinii publice.
Candidatul se va plimba prin oras cu autobuzul si cu taxiul, iar la primele ore ale diminetii va fi alaturi de muncitorii firmei de salubrizare din oras.
De asemenea, el va discuta cu cei care transporta lapte si paine la magazine.