Desi in cea mai mare parte a orasului bannerele de dimensiuni mari, care au stat de straja in campania din turul intai al localelor, cat si la cateva zile dupa consumarea acestui scrutin, au fost curatate, nu acelasi lucru se poate spune si despre afisele care inca stau precum lipitorile pe stalpii de electricitate.

Cum Dumitru Nicolae a spus ca imediat ce se termina campania electorala trece la curatat stalpii si va trimite nota de plata celor ce si-au lipit afisele pe unde au apucat, primarul mai asteapta cateva zile pana sa se apuce de treaba de teama sa nu-l supere pe contracandidatul sau din turul al doilea, Andrei Lisinschi.

"Dupa ce terminam turul asta le scoatem. Eu m-am gandit sa le dam jos, dar pe langa cele ale lui Marius Necula, sunt si ale lui Lisinschi si ma trezesc ca spune ca i le-am dat jos. Puse ele corect sau incorect, dupa campania electorala le dam jos si normal ca vom cere si plata", a spus Dumitru Nicolae.

Mai mult decat atat, primarului ii e frica sa le dea celor de la Alternativa Ecologista un cartier sau doua pentru a face curatenie, asa cum au solicitat, de teama sa nu-i ceara si bani in schimbul acestui serviciu.

"Am vazut ca ecologistii se ofera sa le dea jos. Sa-si dea afisele pe care le-au lipit ei, nu-i mai bine asa? Daca le dau un cartier, pe urma imi cer bani pentru asta. Le dam cu placere daca fac voluntariat", a mai spus Nicolae.