Roxana Iordache publica pe blog articolul cu titlul "DE CE VREA PUTEREA SA DECLARE STARE DE NECESITATE", pe care il puteti citi in continuare.
'Crin zice, cu privire la nemernicii de la putere: "PNL se afla in razboi, care nu se va incheia decat atunci cand acesti oameni vor disparea de pe scena politica a Romaniei".
"Demisia presedintelui Basescu ar fi un pas esential pentru Romania in incercarea de a iesi din groapa in care se afla".
Si-atunci vine psihiatria guvernamentala si invoca art. 53 din Constitutie privind limitarea drepturilor si libertatilor cetatenesti in stare de necesitate, ca pretext pentru taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor. Cat de dement nesimtit poti sa fii ca sa spui asa ceva?!
Cacatul de Boc a invocat starea de necesitate ca sa incerce sa-i inchida gura lui Crin ca lider al miscarii de rezistenta nationala si sa previna o rascoala in care oamenii, calificati drept atentat la siguranta nationala, sa le rupa capetele nemernicilor care isi bat joc de popor, atat cat mai e si de tara, devenita doar un pretext pentru imbuibarea parvenitilor, pe spatele amaratilor, care mai sunt si insultati cu tupeu grobian.
Basescu, tarfele, hotii si dementii de la putere trebuie maturati ca grupare asociata in vederea infractiunii, atentat la viata si sanatatea romanilor, pericol pentru siguranta nationala.
Trebuie sa plateasca pana la ultima centima si pana la ultima picatura pentru nemernicia lor.
Executarea averilor jigodiilor ar fi suficienta ca sa scoata tara din fundatura sinistra in care a aruncat-o regimul Basescu. Ducand pe culmi nebanuite infractiunile din timpul regimului Iliescu. Mic copil fata de astia.
Deci, Boc, mars si limiteaza-i tu lui tac-tu dreptul de a-ti sparge capul!'