Cautare

1298 de rezultate pentru "blaga virgil" (3.75 secunde)
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, dezminte acuzatiile aduse de Mugur Ciuvica, referitoare la initierea de catre Ministerul Administratiei si Internelor a doua hotarari de guvern care ar fi adus beneficii unui dezvoltator imobiliar si anunta ca il va da in judecata pe presedintele GIP.
Toata lumea trebuie sa plateasca sexul - si clientul, si proxenetul, si prostituata, sustine Blaga Inaintea sa a vorbit Vasile Blaga, secretar general al PD, care s-a aratat de parere ca premierul Tariceanu a pierdut controlul asupra ministrilor sai, care sunt slabi si incapabili.
Presedintele Traian Basescu a declarat aseara ca Vasile Blaga, candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei, il va "pulveriza" in alegeri pe candidatul preconizat al PSD, Miron Mitrea. "Il pulverizeaza Blaga pe Mitrea", a spus Basescu, intrebat de confuntarea care se prefigureaza la Bucuresti intre Vasile Blaga si Miron Mirea.
Surse democrat-liberale au declarat luni pentru mediafax ca seful statului si liderii PDL i-au cerut duminica seara lui Blaga sa nu ia decizia "emotionala si pripita" a demisiei din functia de presedinte al filialei Bucuresti.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Vasile Blaga, propus pentru MAI, a declarat, la audierea sa in comisii, ca vrea ca administratiile publice sa aiba dreptul sa modifice taxele locale in functie de necesitati, sa poata revizui cotele de impozit pe venit, iar amenzile date persoanelor juridice sa ramana in bugetele lor.
Asta ar trebui sa se intample daca ar fi sa ne luam dupa angajamentele unor ministri de baza ai Cabinetului, Vasile Blaga si Elena Udrea. ... Intr-o emisiune televizata, ministrul de la interne, Vasile Blaga, isi exprima convingerea "ca nu vom creste taxele".
protestul politistilor ar fi fost "stimulat" pentru decapitarea ministrului Vasile Blaga. ... Iar evolutia evenimentelor in cauza incepe sa trimita cu gandul tot mai mult la un soi de mineriada ceva mai mica, a carei menire ar putea fi decapitarea ultimului mohican din stirpea baronilor PDL, Vasile Blaga.
Agerpres informeaza ca analistul politic Bogdan Teodorescu (foto)a declarat ca demisia lui Vasile Blaga din functia de ministru al Internelor nu a avut nimic de-a face cu onoarea, ci cu o lupta politica in interiorul PDL.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Blaga despre Basescu - O sa-l vada el pe dracu! ... Cel vizat in principal de criticile prezidentiale, secretarul general Vasile Blaga s-a ferit cat a putut ieri de jurnalisti si de camerele de luat vederi.
BOC si DEMISIA "de joi", BLAGA si CANDIDATURA. ... candidatura lui Vasile Blaga la presedintia PDL. Sursele citate au precizat ca Blaga ar vrea sa-si anunte candidatura tot dupa motiunea de cenzura, probabil joi.
Cum lucreaza Basescu pentru Blaga', pe care il puteti citi in continuare. ... Cu cat se pune Basescu mai de-a curmezisul lui Blaga, cu atat acesta devine mai simpatic publicului larg.
Ce surpriza pregateste aripa Blaga pentru 12 iunie?
Vasile Blaga isi cauta obiectul muncii (Autor : Sorin Rosca Stanescu) In timp ce Mircea Geoana regreta ca i-a determinat pe liderii USL sa-l puna pe liber de la presedintia Senatului si, daca ar putea, ar intoarce timpul cu cheia inapoi, Vasile Blaga regreta ca a venit.
In sedința oficiala a conducerii PDL de luni, de la pranz, Vasile Blaga a declarat in Biroul Politic ca ministrii care au o popularitate scazuta in sondaje trebuie sa faca un pas in spate.
Blaga mi-a atacat familia. Sursa raului e Basescu Vasile Blaga a depasit limita atacurilor politice, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Sibiu, aratand ca liderul PDL a ajuns sa-i atace familia, doar pentru ca a stat prea aproape de Traian Basescu, catalogat de prim-ministru drept "sursa raului".
Gafa monumentala a lui Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a facut o gafa monumentala la inceputul discursului sau, dupa aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.
Legatura dintre Udrea, Blaga si Geoana (Autor: ... Sa analizam, din aceasta perspectiva, sansele celor doi candidați in alegerile interne,Udrea si Blaga. ... Blaga a contra-atacat, iar dezbaterea publica se duce mult mai dur decat in 2005.
Blaga, linsat mediatic de Basescu! ... Blaga!
google-analytics.com