Cautare

1298 de rezultate pentru "blaga virgil" (3.03 secunde)
Blaga e tot mai incruntat si in rarele sale luari de pozitie se intreaba daca alianta va obtine sub sau deasupra celor 20 de procente. ... Pentru ca partidul lui Blaga a plecat la bataie cu doua categorii de luptatori: ... Atunci, ce-a urmarit Blaga cu acest ARD?
Blaga latra, caravana USL trece de sfarsitul lumii (Vifor Rotar) Poate v-ati amuzat copios pe seama panicatilor de sfarsitul lumii. ... Din lotul astora a facut parte si buldogul Vasile Blaga, citind in Parlament un discurs apocaliptic pe tema instalarii Cabinetului Ponta 2.
Asa cum anticipam, Vasile Blaga a castigat alegerile de ieri. ... Daca pedelistii lui Blaga nu reusesc, intr-un interval de timp nu foarte lung, sa se agate cumva de guvernare, prabusirea partidului e inevitabila.
Blaga ar candida la prezidentiale Liderul democrat liberal Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, ca nu exclude din start ideea de a fi el omul PDL-ului pentru alegerile Prezidentiale.
Nici oamenii lui Vasile Blaga nu au stat cu mainile in san si au avut o serie de contacate cu capetele de pod din PNL.
De 9 ani, pipitele au devenit capitol de cost bugetar Subiectul trei vine de la domnul Blaga, care se arata scandalizat, pe buna dreptate, de neincetata priponire la adapatoarea cu bani publici a pipitelor din dotarea actualei puteri.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat astazi, referitor la disponibilizarile anuntate de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ca toata chestiunea este la stadiu de proiect de lege si se refera la normative de personal in administratiile publice locale.
Membrii Comisiei juridice din Senat au aprobat ieri cererea ministrului de Interne, Vasile Blaga, de a reveni asupra deciziei de a demisiona din Parlament.
Scandalul a fost repede aplanat, pentru moment, de vicepresedintele Vasile Blaga, care a spus ca prioritatea PD este castigarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, urmand ca orice candidatura la presedintia Partidului Democrat sa fie binevenita, cu respectarea prevederilor statutare.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Satu Mare, ca democrat-liberalii au uneori impresia ca, la nivel de coalitie, discuta cu doua PSD-uri. ... Dupa ce discutam si gasim solutii, iese Geoana si declara altceva, de parca ar fi in afara guvernarii", a afirmat Vasile Blaga.
Cu eternii Berceanu, Blaga, Videanu? ... Tot aud ca n-a avut de ales si ca, realist vorbind, cu Vasile Blaga a castigat trei randuri de alegeri, ca stie multe, ca Adriean Videanu si Radu Berceanu au bani, influenta si ca nu se poate fara ei.
Vasile Blaga a venit aici pentru a vedea modul in care este implementat in cadrul structructurilor pe care le conduce programul aderarii la Uniunea Europeana.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc. ... 8 demisii din PDL blocate de Blaga.
Senatorul PDL, Iosif Blaga, a anuntat in plenul Senatului ca a decis sa treaca in grupul PSD. Demisia lui Blaga vine dupa ce un alt senator PDL, Gheorghe David, a anuntat ca trece la PSD.
Blaga, increzator in unitatea partidului Vicepresedintele democrat Vasile Blaga a mentionat ca in PD nu exita sanse “de fractura“ si s-a aratat convins de faptul ca democratii vor ramane “la fel de uniti“ si dupa Conventia Nationala.
Ministrul Administratiei si Internelor si vicepresedintele PD, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara ca partidul sau era astazi in opozitie, daca Traian Basescu nu castiga alegerile prezidentiale si ca si ceilalti membri ai coalitiei de guvernamant trebuie sa inteleaga acest lucru.
La randul sau, Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor, a precizat ca el sustine ca alegerea acestora, ca si demiterea lor, sa fie facuta cu jumatate plus unu din voturi, insa numai dupa 2008, in prezent o astfel de practica fiind neconstitutionala.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, secretar general al PD, a afirmat miercuri seara ca inlocuirea din functie a premierului Tariceanu nu ar fi o dovada de instabilitate politica. ... ßi atunci este trimis la odihna", a spus Vasile Blaga la o emisiune televizata.
Astfel, Dan Voiculescu i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa precizeze public daca ii mai sustine sau nu pe ministrii Monica Macovei si Vasile Blaga, "responsabili de penitenciare si de frontiere".
este referinta pentru stabilirea potentialelor liste comune cu PNL la alegerile pentru PE, iar secretarul general al PD, Vasile Blaga, a sustinut ca exista "o anumita dorinta" a democratilor de a candida pe liste proprii.
google-analytics.com