Cautare

1298 de rezultate pentru "blaga virgil" (2.66 secunde)
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a afirmat ca el va fi propus de premierul Emil Boc pentru ministerul de Interne, in cazul in care PSD nu desemneaza pe cineva in locul lui Dan Nica.
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a acordat recent un interviu ziarului Romania libera, in care afirma ca s-a incercat in ultimii trei ani transformarea DGIPI intr-un concurent al SRI.
Aceasta este parerea ministrului de Interne, Vasile Blaga, citat de Evenimentul zilei. ... unul in jurul lui Vasile Blaga- Adriean Videanu-Emil Boc, altul in jurul Elenei Udrea, alaturi de care s-au grupat "cotrocenistii".
Traian Basescu il "ingroapa" pe Vasile Blaga. ... ministrul Vasile Blaga este pe targa, din punct de vedere politic, fiind de asteptat ca Basescu sa-i ceara demisia in mod oficial in urma incidentelor din 24 septembrie.
Poate nu e intamplator faptul ca voturile gresite de ieri, cea mai mare defectiune a PDL din actualul mandat, care ii dau acum dureri de cap lui Boc, au fost date intr-o sedinta in care la prezidiu s-a aflat Ioan Oltean, un fidel al lui Vasile Blaga, cel recent exclus din guvern.
Despre Blaga.... Presedintele Traian Basescu a spus ca Vasile Blaga este unul dintre politicienii foarte puternici ai PDL, care poate castiga alegerile interne pentru sefia partidului, dar s-a aratat rezervat in sansele acestuia de a castiga presedintia, daca ar candida.
Mai mult, Basescu a fost exclus de la negocierile pentru sefia partidului, purtate exclusiv de gruparea Blaga-Videanu cu sefii organizatiilor judetene.Nemultumirea lui Basescu este legata in principal de modul in care negocierile pentru alegerile interne din mai contureaza infrangerea gruparilor pastorite de el.
Vasile Blaga, secretar general al PDL, a declarat, luni seara, la TVR, intrebat daca la intalnirile partidului s-a luat in discutie inlocuirea lui Emil Boc, ca "PDL n-a avut pana acum o asemenea abordare".
Simtind ca in partid adie vantul schimbarii, tizul lui Basescu a parasit rapid barca viitorilor perdanti pentru cea a gruparii Blaga, prefigurata deja castigatoare a congresului PDL. ... Vasile Blaga e punctul de intersectie recunoscut si cuprinzator al tuturor structurilor si valorilor din partid.
Mitul Vasile Blaga (autor: ... S-a creat un veritabil mit, la nivelul opiniei publice, referitor la Vasile Blaga.
Blaga spune ca nu s-a intalnit cu Antonescu, nici cu lideri PDL pentru a planui un nou Guvern Senatorul PDL Vasile Blaga a negat marti ca s-ar fi intalnit cu liderul PNL Crin Antonescu si nici cu colegii sai precum Sorin Frunzaverde si Cezar Preda pentru a planui inlaturarea lui Emil Boc si instaurarea unui guvern de uniune nationala.
N-am pierdut nimic, pentru ca nu aveam de fapt functia de la Senat/ PSD va contesta la CCR alegerea lui Vasile Blaga Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, dupa alegerea candidatului PDL Vasile Blaga la sefia Senatului, ca Opozitia "n-a pierdut nimic, pentru ca nu detinea de fapt functia de la Senat", anuntand totodata ca PSD va contesta la Curtea Constitutionala votul de luni din Senat.
PSD primeste inca un post de secretar in Biroul Permanent, raportul putere-opozitie ajunge la 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negociarilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
echipa Boc si echipa Blaga, cea de-a doua include vechea garda a partidului, trecuta oarecum in plan secund (Berceanu, Videanu, Frunzaverde). ... Disputa Boc-Blaga se acutizeaza in PDL, tabara "buldogului" il acuza pe Boc ca face presiuni asupra organizatiilor sustinatoare ale lui Blaga, determinandu-le sa intoarca armele.
Seremi a spus ca a avut un conflict cu presedintele Senatului, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca vrea "sa distruga partidul".
Blaga, desi a concurat singur, n-a iesit pe locul doi. ... Blaga le promite un PDL lider al dreptei romanesti, muza pentru dreapta. ... Acum Blaga plange in paharul cu uischi al Inaltimii Sale, si promite razbunare pentru afrontul pe care i l-a adus Ponta.
Superb ca anul trecut, Basescu a venit la conventia PD-L si a facut totul ca sa ramana Boc presedinte - a fost atat de jenant de prost-crescut incat nici n-a dat mana cu Blaga:
Biroul Permanent al Senatului a convocat sesiune extraordinara pentru revocarea lui Vasile Blaga Biroul Permanent al Senatului a decis convocarea, pentru marti, de la ora 17,00, a sedintei extraordinare a Camerei superioare a Parlamentului in care se va discuta revocarea din functie a presedintelui forului, Vasile Blaga, si numirea unui alt presedinte, a declarat Ion Chelaru, vicepresedinte al Senatului.
Curtea Constituționala a respins contestațiile lui Blaga si Anastase Curtea Constitutionala a decis respingerea contestatiilor lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase privind revocarea lor din functiile de presedinte al Senatului, respectiv presedinte a Camerei Deputatilor.
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, duminica seara, ca sloganul de campanie al ARD va fi "Reporneste inima Romaniei", aratand ca un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales. Vasile Blaga a mai spus ca tinta ARD este "deblocarea Romaniei".
google-analytics.com