Cautare

1298 de rezultate pentru "blaga virgil" (3.73 secunde)
Gestul de dragoste al vocalului Orban a fost intors cu varf si indesat de Vasile Blaga, una din viorile principale ale Partidului Democrat. ... Se pare ca democratii s-au simtit datori si au intors ieri complimentul, prin intermediul lui Vasile Blaga.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a informat colegii, in sedinta Biroului Politic Central, ca a avut o discutie "transanta" cu Vasile Blaga si Monica Macovei, solicitandu-le sa respecte "principiul solidaritatii guvernamentale".
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, il contrazice pe premierul Tariceanu.
Blaga si Boc vor impacarea Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ieri ca cea mai potrivita solutie ar fi o impacare in Alianta, deoarece, sustine el, aceasta "a fost o guvernare de succes".
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat, joi, ca afirmatiile secretarului general al PD Vasile Blaga arata cat de necesara era schimbarea prefectilor partizani politici ai PD, el precizand ca de fapt acesta a fost adevaratul motiv pentru care s-au facut inlocuirile.
Secretarul general al democratilor, Vasile Blaga, le-a spus participantelor la Şcoala de vara a PD ca formatiunea nu a confirmat inca prin vot ca este un partid mare si ca va avea un astfel de statut cand va castiga la alegeri 39-40 la suta din voturi.
Vasile Blaga, secretarul general al PD, a declarat sambata ca principalii competitori politici ai formatiunii sale sunt, in ordine, PSD si PNL.
Variantele sunt guvern PD sau guvern PD-PLD, cu premier Vasile Blaga sau Theodor Stolojan. Potrivit surselor democrate si liberal-democrate, in cazul unui Guvern format din ambele partide, PD l-ar propune pentru functia de premier pe Vasile Blaga.
Primarul Capitalei, Adriean Videanu, ar putea renunta sa candideze pentru inca un mandat, liderii PD-L luand in calcul desemnarea fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, pentru functia de edil general al Bucurestiului.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Candidatul PD-L pentru Primaria Generala a Capitalei, secretarul general Vasile Blaga, a declarat vineri, la Sala Palatului, ca va castiga cursa electorala pentru Bucuresti si ca va infrange orice contracandidat, inclusiv pe cel al PSD.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca lipsa unui mesaj prin care Vasile Blaga sa atraga voturi pentru functia de primar al Capitalei l-a determinat pe presedintele Traian Basescu, intr-un "gest disperat", sa iasa din neutralitate si sa faca o "campanie pe fata" pentru acesta.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu isi depaseste prerogativele facand aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor lui Vasile Blaga.
Democrat-liberalul Vasile Blaga a obtinut aproximativ 45%, liderul PD-L declarand ca isi asuma infrangerea si ca regreta faptul ca nu a fost demagog si populist precum contracandidatul sau.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Aceasta este compusa din Vasile Blaga, Radu Berceanu, Cezar Preda, Romeo Raicu, Ioan Oltean, Elena Udrea si Mircea Toader (din partea PD) si Valeriu Stoica, Florin Popescu, Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Marian Hoinaru si Valentin Mircea (de la PLD).
Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, ieri, la Parchetul instantei supreme, in calitate de martor in legatura cu o hotarire de Guvern prin care s-a decis vanzarea a 8% din actiunile Petrom catre salariati.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai le reaminteste actualilor guvernanti ca schimbarea prefectilor pe criterii politice incalca Conventia Europeana, reiterand ca masura depolitizarii acestei functii a fost luata de fostul ministru al Adminsitratiei si Internelor, democratul Vasile Blaga.
Blaga spune ca in coalitie s-a stabilit ca secretarii de stat de la Justitie sa fie apolitici.Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat ieri ca, prin protocolul PD-L - PSD, s-a convenit ca secretarii de stat de la Ministerul Justitiei sa fie apolitici, raspunzand astfel unei declaratii a lui Mircea Geoana, prin care cerea premierului sa numeasca „neintarziat“ persoana propusa de social-democrati.„Noi am cazut de acord, daca bine retineti, ca Justitia sa beneficieze de ministru, secretari de stat apolitici.
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat vineri ca se lucreaza la un proiect privind corectarea ordonantei privind achizitiile publice, pentru ca sunt "niste lucruri nelalocul lor".Blaga a afirmat ca exista un proiect complex, coordonat de vicepremierul Dan Nica, pentru a aduce corectiile necesare ordonantei privind achizitiile publice.
google-analytics.com