Cautare

1298 de rezultate pentru "blaga virgil" (3.25 secunde)
El considera ca anuntarea candidaturii lui Vasile Blaga pentru functia de presedinte al PD este un gest “binevenit“, care demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a mentionat ca dupa datele sale au venit in jur de 102 primari in formatiunea democrata, dintre care 100 fusesera membri ai acestui partid inaintea guvernarii PSD, in timp ce la PNL au venit aproximativ 79 de alesi locali.
Blaga: "Din mai erau informatii ca Hayssam ar putea parasi tara" Ministrul de Interne Vasile Blaga a anuntat ca Directia Generala de Informatii si Protectie Interna a Ministerului anuntase inca din 5 mai ca Omar Hayssam intentiona sa paraseasca tara.
Democratii si-au manifestat la inceput de saptamana nemultumirea, prin vocea ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, fata de ceea ce ei considera a fi "necolegialitate si nesinceritate din partea liberalilor".
Cea privind descentralizarea, a fost si cea care a generat ieri si cele mai aprinse discutii si se constituie intr-o serie de reprosuri la adresa democratilor si mai ales a ministrului Vasile Blaga.
Ordonanta de urgenta pentru amanarea datei euroalegerilor a fost publicata in "Monitorul Oficial" luni, adica in aceeasi zi in care a fost emisa, dar fara semnaturile ministrilor Blaga si Macovei, care au refuzat sa avizeze favorabil documentul.
Never!" Ministrul administratiei si internelor, Vasile Blaga, membru in delegatia PD la consultarile de ieri cu seful statului, a sugerat ca nu va demisiona din functia pe care o detine in executiv si ca nu a luat in serios termenul-limita pe care i l-a dat premierul pentru a pleca din guvern.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat la un post de televiziune central ca Partidul Democrat nu va mai face aliante preelectorale cu nicio formatiune, pentru ca vremea unor asemenea aliante este depasita. Intrebat daca PD va reface Alianta D.A., alaturi de PLD, Vasile Blaga a raspuns:
Dupa cum a lasat sa se inteleaga inca de luni Emil Boc, marti la pranz, in Parcul Titan, PD-L l-a anuntat oficial pe secretarul sau general, Vasie Blaga, drept candidat la Primaria Municipului Bucuresti.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a multumit partidului pentru increderea acordata prin nominalizarea sa in cursa pentru Primaria Bucurestiului si este sigur ca va ocupa din iunie fotoliul colegului Adriean Videanu.
Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, Doru Giugula, l-a acuzat, miercuri, pe candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, ca, in calitate de ministru de Interne, "l-a facut scapat" pe sirianul Omar Hayssam si ca a plagiat "Harta solutiilor" pentru Bucuresti.
Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat joi ca spera ca in campania din turul doi de scrutin sa se prezinte programe, iar referitor la eventuale atacuri a precizat ca se asteapta la orice, astfel ca nu are nici un fel de emotie.
Vicepretedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL nu dorette sa se amestece in lupta pentru Primaria Capitalei, deoarece in turul doi se lupta "doi FSN-itti", "doctorul Oprescu cu vametul Blaga", care nu au doctrine ti nu au principii.
Democrat - liberalul Vasile Blaga si-a inaintat, ieri dimineata, demisia din functia de presedinte al Organizatiei PDL Bucuresti.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat joi ca, prin protocolul PDL- PSD, s-a convenit ca secretarii de stat de la Ministerul Justitiei (MJ) sa fie apolitici, raspunzand astfel unei declaratii a lui Mircea Geoana, prin care cerea premierului sa numeasca “neintarziat” persoana propusa de PSD.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu. ... "Vasile Blaga este cel mai reprezentativ pentru PDL.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (foto), a declarat ca membrii Guvernului care vor parasi sedinta Executivului la care ar participa si presedintele Basescu "pleaca cu totul".
PD-L are in vedere posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu renunta sa mai candideze, a declarat, astazi, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga "Domnul Boc este o varianta clara daca domnul presedinte nu va candida.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca, in cazul in care PSD nu va fi de acord cu restructurarea aparatului de stat si asumarea raspunderii Guvernului pe legile privind reforma, Guvernul va cadea la inceputul lunii septembrie, spunand si ca este necesara o remaniere a Cabinetului.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma ca primariile trebuie sa fie principalele beneficiare ale descentralizarii, nu consiliile judetene.
google-analytics.com